G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Acil Durum Hattını 2 Binden Fazla Arayan Kadına 5 Yıl Hapis cezası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi, son açıklamalarında, Sonia Nixon adlı kadının 2021-2023 yılları arasında acil durum çağrı merkezi olan 999’u 2 binden fazla kez arayarak meşgul ettiği için 5 yıl hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi. Nixon, 3 yıl içinde toplamda 1194 kez acil durum hattını arayarak polis teşkilatına 4 bin 500 pound kaybettirdi ve 17 farklı cep telefonu numarası kullanarak en sık arayan beşinci kişi oldu. Bu nedenle 2003 İletişim Yasası’nı ihlal etmekten gözaltına alındı ve 670 ayrı suçlamaya maruz kaldı.

MET, Nixon’ın aramaları sırasında polise ve çalışanlara ırkçı söylemlerde bulunarak taciz ettiğini belirtti. Ayrıca polis aracına idrarını yapmaya çalıştığı da rapor edildi. Polis Müdürü Matt Cray, bu durumu “mükemmel bir sonuç” olarak nitelendirerek, polisin Nixon’u adalete teslim etme konusundaki kararlılığını ve çalışmalarını övdü. Cray, Nixon’ın sürekli olarak acil durum çalışanlarını taciz etmesinin ve kaynakları tüketmesinin, gerçek acil durumlara hizmet verilebilmesini engellediğini vurguladı. Polis teşkilatının Sonia Nixon’u mahkum etme sürecinin, halkın güvenini yeniden tesis etmeye ve 999 hizmet düzeyini korumaya yardımcı olabileceğini belirtti.

Sonia Nixon’un acil durum çağrı merkezini kötüye kullanarak polise ve çalışanlara rahatsızlık verdiği ve ırkçı söylemlerde bulunduğu için 5 yıl hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı. Nixon, 3 yıl içinde binlerce kez acil durum hattını arayarak polise ciddi maddi zararlar verdi ve 17 farklı cep telefonu numarası kullanarak dikkat çeken bir durum yarattı. Polis teşkilatı, Nixon’un bu tür davranışların gerçek acil durumlara hizmet verme kabiliyetini zayıflattığını ve kaynakların etkili kullanımını engellediğini belirterek, kararın adaletin yerine getirilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Acil Durum Hattını 2 Binden Fazla Arayan Kadına 5 Yıl Hapis cezası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!