USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Abdullah Güler: “Erdoğan’ın CHP’ye Haziran Ayında Ziyareti Bekleniyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Kanal 7’ye konuk oldu ve burada önemli açıklamalarda bulundu. Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye yapacağı ziyaretin haziran ayında olmasını beklediğini açıkladı.

İki parti arasındaki olumlu ilişkilerin devamını bekleyen Güler, Meclis’te diğer siyasi parti grup başkanvekilleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. Bu diyalogun topluma yansımasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Güler, Türkiye’de birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini ve sorun çözme noktasında önemli adımlar atılması gerektiğini dile getirdi.

Erdoğan’ın CHP’ye gerçekleştireceği ziyaretin tarihiyle ilgili bilgi veren Güler, 31 Mayıs – 2 Haziran arasında bir kamp olduğunu ve muhtemelen bu kamptan sonra ziyaretin gerçekleşeceğini belirtti. Erdoğan’ın yoğun programına göre bir tarih belirleneceğini ifade eden Güler, ziyaretin tahmini olarak Haziran’ın ilk haftalarında olabileceğini söyledi.

Erdoğan’ın ziyareti sırasında yaşanan ‘boş koltuk’ sorununun tekrarlanmaması için Özel’in makam odasının kullanılacağını belirten Güler, liderlerin tek kişilik koltuklarda, diğer katılımcıların ise kanepelerde oturacağı bir düzenlemenin yapılacağını açıkladı. Bu düzenleme ile ziyaretin daha düzenli ve verimli geçmesi planlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Abdullah Güler: “Erdoğan’ın CHP’ye Haziran Ayında Ziyareti Bekleniyor”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!