G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,00
CNY4,84
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,24
GR. ALTIN2.885,15
BTC2.165.477,16

ABD Başkanı Joe Biden Plajda Dinlenirken Görüntülendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkanı Joe Biden, görevini Kamala Harris’e devretmesinin ardından dinlenmek için Delaware eyaletindeki bir plajı tercih etti. Amerika, hızla yaklaşan 5 Kasım’daki seçimlere hazırlanıyor. Donald Trump ile yarışan Biden, 2 ay önce adaylıktan çekildiğini açıkladı. Trump’ın suikasta uğraması ve popülerliğinin artmasıyla Biden, Kamala Harris’i desteklemeye yöneldi. Biden, Demokrat Parti Kongresi’nde siyasete veda ederek Harris’in döneminin başladığını ilan etti.

Biden’ı sık sık tatile çıkması ve dinlenmesi eleştirilere neden olmuştu. Ancak 81 yaşındaki Biden, eşi Jill Biden ile birlikte Delaware eyaletindeki bir plajda dinlenirken görüntülendi. Halk plajında yoğun ilgi gören Biden, bir kadının ona öpücük göndermesiyle dikkat çekti. Biden da kadına el sallayarak karşılık verdi.

Joe Biden’ın plajda dinlenirken görüntülenmesi, Amerikan medyasında geniş yankı buldu. Biden’ın dinlenme ve eşiyle vakit geçirme tercihini anlayışla karşılayan Amerikalılar, Biden’a desteklerini sunmaya devam etti. Delaware eyaletindeki plaj, Biden ve eşi için huzur dolu bir ortam sağladı.

Biden’ın plajda dinlenirken görüntülenmesi, siyasette ve kamuoyunda da konuşulmaya devam ediyor. Biden’ın Kamala Harris’e devrettiği görevin sorumluluğunu hafifletmek ve dinlenmek için plajı tercih ettiği yorumları yapılıyor. Kamala Harris ise Biden’ın yanında olmaya ve onun başlattığı değişimleri devam ettirmeye kararlı.

Amerika, 5 Kasım’daki seçimlere kadar siyasi gelişmelerle ve değişimle hareketli günler yaşamaya devam edecek. Kamala Harris’in başkanlık görevini devralmasının ardından ülkede nelerin değişeceği ve nasıl bir politika izleneceği merakla bekleniyor. Joe Biden’ın ise plajda dinlenerek yaptığı veda konuşmasının ardından emekli hayatının tadını çıkarmaya devam etmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD Başkanı Joe Biden Plajda Dinlenirken Görüntülendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!