G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.419,36

Turgut Altınok’un Mal Varlığı Polemiği Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK’te Gece Görüşü programında Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin ve gazeteci Melik Yiğitel’in sorularını yanıtladı. Altınok’un açıklamaları şu şekilde:

MAL VARLIĞI POLEMİĞİ

Altınok, hayatının tümünü ülkesine, vatanına, devletine hizmet etmeye adamış biri olduğunu belirtti. Mal ya da makam hırsı olmadığını vurgulayan Altınok, 20 yıllık belediye başkanlığı sürecinde mal varlığının azaldığını dile getirdi. İhale alarak zengin olan kimse olmadığını söyleyen Altınok, göreve başladığı günden bu yana ailesiyle birlikte mütevazı bir yaşam sürdürdüğünü ifade etti.

“LONDRA’DAKİ EVİ KAÇ LİRAYA ALDIĞINI AÇIKLASIN”

Altınok, mal varlığını açıkladıklarında her detayı sunduklarını ve önceki mal varlıklarını ayrıntılarıyla paylaştıklarını belirtti. Tunalı’da sahip olduğu mülkler hakkında bilgi veren Altınok, diğer siyasilere Londra’da sahip oldukları mal varlıklarını ve bu varlıkları nasıl edindiklerini açıklamaları çağrısında bulundu. Altınok, şu an oturduğu evin yüksek bir bedelle alındığını ve mal varlıklarının belediye başkanı olmadan öncesinden geldiğini vurguladı.

“ANKARA’DAKİ SEÇİM ANKET SONUCUNU GÖRENLER TELAŞA KAPILDI”

Ankara’daki seçim anket sonuçlarını görenlerin telaşa kapıldığını belirten Altınok, kendisine karşı yürütülen ‘çamur atma’ kampanyalarına karşı vicdanının rahat olduğunu ifade etti. Mal varlığının artmadığını, hatta azaldığını ve siyasetin etik yapılması gerektirdiğini vurguladı.

ANKARA YAŞAYAN ŞEHİR OLACAK

Altınok, Ankara’nın yaşanabilir bir şehir olması için projelerini açıkladı. Trafik sorununa çözüm getirmek, ulaşımı kolaylaştırmak ve ekonomiyi güçlendirmek üzerine çalışmalar yapacaklarını belirten Altınok, halka verdiği vaatleri yerine getireceğini söyledi. 80 km metro yapılacağını ve trafik yoğunluğunun azaltılacağını duyurdu.

EMEKLİLERİMİZE DESTEK OLACAK

Altınok, emeklilere yapılacak yardımların ve sosyal desteklerin artırılacağını açıkladı. Emeğin hakkını vermeye çalışan Altınok, belediyenin bütçesini verimli kullanarak halka hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Ev sahibi olmayan vatandaşlara destek olacaklarını ve ekonomik olarak güçlendirme çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Turgut Altınok’un Mal Varlığı Polemiği Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!