G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.164.857,28

Dehşet Verici Olay: Çocukları Boğarak Öldüren Baba Hakkında Şoke Eden İtiraflar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Mart 2023 tarihinde Körfez ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, gece saatlerinde sokakta şüpheli bir şekilde dolaşan 45 yaşındaki Murat R., polis ekipleri tarafından durduruldu. Murat R.’nin annesinin evinde yapılan incelemede, 13 yaşındaki Beril Yağmur ve 10 yaşındaki Yunus Emre R. adlı kardeşler ölü bulundu. Yapılan otopsi sonucunda çocukların boğularak öldürüldüğü belirlendi. Murat R. gözaltına alınarak ruh ve sinir hastalıklarıyla ilgilenen bir birime sevk edildi. 5 ay süren bu sürecin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın duruşması Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başladı. Mahkeme salonunda tutuklu sanık Murat R. ile müşteki anne Merdiye R. SEGBİS aracılığıyla davaya katıldı. Murat R., eşinden gördüğü kötü muameleler ve hakaretler nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu belirtti. 14 yıllık evliliklerinde eşinin sürekli hakaretlerine maruz kaldığını ve boşanmak istediğini ifade etti. Çocuklarını her şeyden çok sevdiğini ve onlara asla kötü muamele yapmayacağını vurguladı.

Murat R.’nin eşi Merdiye R. ise çocuklarını boğarak öldürdüğünü iddia etti. Merdiye R., eşinin sürekli hakaret ettiğini ve boşanmak istediğini belirtirken, çocuklarını alışverişe götürdüğünü söyleyen Murat R.’nin aslında onları öldürdüğünü iddia etti.

Sanığın annesi Yurda B. ise olay sırasında Antalya’da olduğunu ve olayı telefonla öğrendiğini ifade etti. Polislerin oğlu hakkında bilgi istemesi üzerine evinin anahtarını verdiğini ve oğlunun maddenin etkisinde olmadığını belirtti.

Mahkeme heyeti, sanığın cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’na (ATK) gönderilmesine karar verdi. Tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verildi. Bu üzücü olayda çocukların ölümüyle sonuçlanan sürecin detayları, adli sürecin ilerleyişiyle ortaya çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dehşet Verici Olay: Çocukları Boğarak Öldüren Baba Hakkında Şoke Eden İtiraflar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!