G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.062,68

Seçim Otobüsü Broşürü Tartışması Kanlı Bitti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 12 Nisan tarihinde Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi’nde bulunan 1830’uncu Sokak’taki bir market ve şarküteri dükkanında meydana geldi. CHP’nin seçim otobüsünden inen kişiler, dükkana broşür bıraktı. Dükkan sahibi Sinan E., broşürleri bırakanları tersleyerek dükkanından çıkardı. Ahmet B., iş yeri sahibine tepki göstererek yanlış yaptığını söyledi ve aralarında bir tartışma başladı.

Tartışma çabucak kavgaya dönüştü ve Sinan E., çekmecedeki tabancasını çıkararak tek el ateş etti. Kurşun, Haktan Faik Çoban’ın karın bölgesine isabet etti. Kardeşi Burak Devran Çoban da yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi ve Sinan E.’yi suç aleti tabancayla birlikte gözaltına aldı. Yaralı kardeşlerden Haktan Faik Çoban’ın durumu ağırdı ve maalesef kurtarılamadı.

Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ahmet B. ile Sinan E.’nin tartıştığı ve kavgaya karıştıkları anlar net bir şekilde görüldü. Ahmet B.’nin dükkan içinde ürünleri fırlatması ve Sinan E.’ye tokat atmasıyla kavga dışarıya taştı. Ahmet B.’nin 2 yeğeni, dayılarının yanına gelerek Sinan E.’ye saldırdı. Sonrasında Sinan E., tabancayla ateş ederek olayın gerçekleştiği anlar kameralara yansıdı.

Olayın ardından güvenlik kamerası kayıtları incelenirken, polis ekipleri de işlem yaparak detaylı bir soruşturma başlattı. Sinan E.’nin ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edileceği belirtildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, iş yerinde yaşanan bu talihsiz olayın ardından mahalle sakinleri ve çevre esnafı da endişe içinde olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seçim Otobüsü Broşürü Tartışması Kanlı Bitti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!