G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.156.249,88

İstanbul, Muğla ve İzmir’de Çökertilen 3 Organize Suç Örgütü – Mahzen-16 Operasyonları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul, Muğla ve İzmir merkezli Antalya ile Hatay’da jandarma tarafından ‘Mahzen-16’ operasyonları düzenlendiğini belirtti. Operasyonlarda İstanbul’da Mahsun Özer’in (Ehli Keyif), Muğla’da Çetin Çağlayan’ın (Çetebeli), İzmir’de Harun Pehlivan’ın (Kardeşler) elebaşılığını yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Toplamda 63 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız tabanca, 18 adet bilgisayar, 203 adet banka/kredi kartı, uyuşturucu madde, senetler, satış sözleşmeleri, tapu evrakları, telefonlar, taşınabilir bellekler, dijital materyaller ile altın ve Türk Lirasına el konuldu. Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini, çeteleri tek tek çökertip adalete teslim edeceğiz” dedi.

İstanbul, Muğla ve İzmir merkezli ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-16” operasyonlarında; İstanbul’da Mahsun Özer’in (Ehli Keyif), Muğla’da Çetin Çağlayan’ın (Çetebeli), İzmir’de Harun Pehlivan’ın (Kardeşler) elebaşılığını yaptığı ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi. Bakan Yerlikaya’nın paylaşımında, operasyonlarda elebaşlarıyla birlikte toplamda 63 şüphelinin yakalandığı bilgisi de yer aldı.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen unsurlar arasında, 18 adet bilgisayar, 203 adet banka/kredi kartı, ruhsatsız tabancalar, uyuşturucu maddeler, senetler, satış sözleşmeleri, tapu evrakları, telefonlar, taşınabilir bellekler, dijital materyaller, altın ve Türk Lirası bulunuyordu. Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerine karşı mücadelelerinin hız kesmeden devam edeceğini ve adaletin sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımına göre, İstanbul, Muğla ve İzmir’de gerçekleştirilen operasyonlarda Mahsun Özer, Çetin Çağlayan ve Harun Pehlivan’ın liderliğini yaptığı ayrı organize suç örgütleri çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarından başka 63 şüpheli de yakalandı. Suç örgütlerine ait çok sayıda mal varlığına da el konuldu.

Bakan Yerlikaya’nın açıklamalarına göre, operasyonlar sırasında ele geçirilenler arasında ruhsatsız silahlar, bilgisayarlar, banka ve kredi kartları, uyuşturucu maddeler, senetler, tapu evrakları, telefonlar, taşınabilir bellekler, dijital materyaller, altın ve Türk Lirası bulunmaktaydı. Organize suç örgütlerine karşı yapılan bu operasyonların devam edeceği ve adaletin sağlanacağı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul, Muğla ve İzmir’de Çökertilen 3 Organize Suç Örgütü – Mahzen-16 Operasyonları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!