G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.062,68

Şırnak’ta Eğitime 1 Gün Aralıksız! Beytüşşebap ve Uludere’de Okullar Tatil oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak Valiliği, Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tüm eğitim öğretim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Açıklamada, bu durumdan etkilenen engelli ve hamile kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Şırnak Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle bugün eğitim öğretim kurumlarının bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Bu kararın alınmasındaki amaç, öğrenci ve personelin güvenliğini sağlamak olarak açıklandı.

Açıklamada ayrıca, engelli ve hamile kamu görevlilerinin de bu durumdan etkileneceği göz önünde bulundurularak idari izinli sayılacakları belirtildi. Böylelikle, bu özel durumda olan çalışanların da mağduriyet yaşamadan evde kalabilmesi sağlanmış olacak.

Kararın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alındığı vurgulanan açıklamada, vatandaşların da gelişmeleri takip etmeleri ve gerekli tedbirleri almaları gerektiği hatırlatıldı. Öğrenci velilerine de bilgi verilmesi amacıyla okul müdürlüklerinin gerekli duyuruları yapacağı belirtildi.

Şırnak Valiliği’nin aldığı bu karar, bölgedeki olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor. Özellikle kar yağışı ve buzlanma gibi durumlarda doğabilecek risklerin önlenmesi amacıyla alınan bu tedbirler, vatandaşların güvenliğini en ön planda tutmayı amaçlıyor.

Oluşabilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtilen açıklamada, herkesin kendi ve çevresindeki insanların güvenliği için sorumluluk almaları gerektiği vurgulandı. Meteorolojik raporları takip etmenin önemine de değinilen açıklamada, güvenlik önlemlerine riayet edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şırnak’ta Eğitime 1 Gün Aralıksız! Beytüşşebap ve Uludere’de Okullar Tatil oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!