G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

TFF Başkanı Büyükekşi: “Türkiye’nin Dostluk, Sevgi ve Kardeşliğe Çok İhtiyacı Var”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği iftar yemeğinde Başkan Mehmet Büyükekşi, Türkiye’nin dostluk, sevgi ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı. Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp başkan ve yöneticileri, Başkan Büyükekşi yönetimindeki TFF Yönetim Kurulu’nun düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Büyükekşi, iftar yemeğinde tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Ramazan ayının toplumsal dayanışma ve birlik beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

Başkan Büyükekşi, davete katılan tüm kulüplere teşekkür ederek, Ramazan ayında kulüplerin değerli temsilcileriyle bir araya gelmek istediklerini belirtti. Ayrıca Milli Takım’ın yaklaşan maçlarına da değinen Başkan, kulüp temsilcilerine iftara katıldıkları için teşekkür etti. Aynı zamanda Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında yaşanan olaylara da değinen Başkan, Türkiye’nin bu dönemde dostluğa, sevgiye ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu belirtti. Özellikle taraftarların söylemlerinin önemine dikkat çeken Başkan, futbolun bir dostluk ve kardeşlik oyunu olduğunu vurgulayarak gençleri holiganlığa, şiddete ve teröre karşı uyarılarda bulundu.

Gece boyunca devam eden iftar yemeğinde, futbol camiasının önde gelen isimleri bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Büyükekşi ve diğer yöneticiler, futbolun sadece bir oyun olmadığını, aynı zamanda toplumsal sorumlulukları olan bir alan olduğunu vurguladılar. Bu tür etkinliklerin futbol camiasının bir araya gelmesine ve görüş alışverişinde bulunmasına önemli katkılar sağladığı belirtildi. Gece boyunca dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla dolu konuşmalar yapıldı ve futbolun asıl amacının birlik ve beraberlik olduğu üzerinde duruldu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, gece sonunda katılımcılara bir kez daha teşekkür ederek, Türkiye’nin bu zor döneminde futbol camiasının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı. Gece, dostluk ve sevgiyle sona erdi ve futbol camiasının birlik içinde olması gerekliliği bir kez daha hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF Başkanı Büyükekşi: “Türkiye’nin Dostluk, Sevgi ve Kardeşliğe Çok İhtiyacı Var”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!