G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.694,94

İstanbul Maslak’ta silahlı çatışma: Uyuşturucu kaçakçısı ile husumetli olan genç hayatını kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Maslak’ta bir kafeteryanın önünde meydana gelen olayda, 3 Türkiye uyruklu İsveç vatandaşıyla bir başka Türkiye uyruklu İsveç vatandaşı Mazlum Ayrancı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte olay yerinde silahlı çatışma başladı. 26 yaşındaki Mazlum Ayrancı olay yerinde hayatını kaybederken, 3 saldırgan kaçtı.

Mazlum Ayrancı’nın babası Tuncay Ayrancı, oğlunun olayla ilgili olduğunu belirterek Adli Tıp Kurumu’na geldi. Ayrancı, oğlunun İsveç’te “uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayete teşebbüs” suçlamalarıyla aranan Rawa Majid ile husumetli olduğunu dile getirdi. Baba Ayrancı, “Rawa Majid medyada yer alıyordu, benim oğlumu bitirdi. Bu mafya neden buradaydı” şeklinde konuştu.

Tuncay Ayrancı ayrıca, olayın nasıl başladığını tam olarak bilmediğini söyleyerek, oğluna arkadaşları tarafından ‘gitme’ uyarısında bulunulmasına rağmen dinlemediğini ifade etti. Ayrancı, “Ben 2 hafta işe gitmem, çocuğumu defnederim. Sonra onların alnının çatısına ‘Mazlum’ yazarım. Ben yapmasam arkadaşları yapar. Norveç’ten Adana’ya kadar Mazlum’u sevenler var. İsveç’te herkes Mazlum’u tanır” dedi. Mazlum Ayrancı’nın cenazesi defnedilmek üzere Konya’ya götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri kaçan 3 saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 26 yaşındaki genç adamın hayatını kaybetmesi ise ailesini ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu. İsveç’te de tanınan Mazlum Ayrancı’nın ani ölümü, çevresinde büyük şok etkisi yarattı.

Olayın detayları ve sorumluların yakalanmasıyla ilgili gelişmeler, emniyet güçlerinin ve savcılığın yürüttüğü soruşturma sonuçlarıyla netlik kazanacak. Ayrıca, Mazlum Ayrancı’nın ailesi, olayın aydınlatılması ve adaletin sağlanması için yetkililerden destek beklediklerini belirtti. Mağdurların hakları korunacak ve olayın tüm yönleriyle açıklığa kavuşturulması için titiz bir çalışma yürütülmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Maslak’ta silahlı çatışma: Uyuşturucu kaçakçısı ile husumetli olan genç hayatını kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!