G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Bu Hafta Sinema Salonlarında 10 Film İzleyiciyle Buluşacak! Yerli Aksiyon Filmi “Emanet” Sizleri Bekliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta sinema salonlarında 3’ü yerli, toplamda ise 10 film seyirciyle buluşacak. Alexander Payne’in yönettiği, Paul Giamatti, Dominic Sessa ve Da’Vine Joy Randolph’un başrollerini paylaştığı “Geride Kalanlar” filmi, 1971 yılında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir yatılı okulda öğretmen ve öğrencilerin hikayesine odaklanıyor.

Haftanın filmleri arasında yer alan “Emanet” ise Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Turgay Tanülkü, Gürgen Öz ve Levent Sülün’ü bir araya getiriyor. Ali İlhan’ın yönettiği film, sırlarla dolu bir oto tamircisinin ailesinin yaşadığı zorlu 24 saatlik süreci konu alıyor.

Ayrıca “Hayatımız Roman” adlı film, Anıl Altan ve Aslı Bekiroğlu’nun Roman mahallesinde geçen bir hikayesini anlatırken, “Tetikçi” adlı aksiyon filmi John Cena ve diğer oyuncularıyla dikkat çekiyor. Film, bir gazeteci ve özel kuvvetler askerinin yaşadığı olayları merkeze alıyor.

Diğer yabancı yapım filmler arasında ise Bujar Alimani’nin “The Albanian Virgin” filmi Arnavutluk’ta en yakın arkadaş olan Luana ile Agim’in hikayesine odaklanırken, Michel Franco’nun yönettiği “Hatır” adlı film de duygusal bir dramı seyircilere sunuyor.

Haftanın korku filmleri arasında Jeff Wadlow’un “Hayali” adlı yapımı ve İlker Çavga’nın “Rahha” adlı yerli korku filmi bulunuyor. Bu filmler farklı korku temalarını ele alarak seyircilere gerilim dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

Animasyon severler ise Yunfei Wang’ın Çin yapımı “Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya” ve Jean-Christophe Roger ve Julien Chheng’in “Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları” filmlerini izleyebilirler. Her iki animasyon filmi de farklı temaları ve maceraları izleyicilere sunmaktadır.

Sinema salonlarında bu hafta gösterime girecek olan 10 film, geniş bir yelpazede izleyicilere farklı hikayeler ve duygular sunacak. Her biri kendi türünde önemli olan bu filmler, seyircilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bu Hafta Sinema Salonlarında 10 Film İzleyiciyle Buluşacak! Yerli Aksiyon Filmi “Emanet” Sizleri Bekliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!