G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.159.710,54

Hindistan’da Brezilya-İspanya çifte vatandaşına toplu cinsel saldırı: Şüpheliler gözaltına alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan polisi, 1 Mart 2024 tarihinde Brezilya-İspanya çifte vatandaşı olan kadına toplu cinsel saldırı düzenleyen ve kocasına saldıran suçluları tamamının gözaltına alındığını duyurdu. Hindistan polisi, toplamda 8 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Saldırıya uğrayan Brezilyalı İspanyol çift, gezmek için gittikleri Hindistan’ın Hansdiha bölgesinde cinsel ve fiziksel saldırıya uğradıklarını bir video ile duyurdu. 28 yaşındaki kadın, saldırganların kendisine tecavüz ettiğini, dövdüğünü ve soyduğunu belirtti. Kadın, hastanede olduklarını ve başlarına gelen olayın kimsenin başına gelmesini dilemeyeceği bir deneyim yaşadıklarını ifade etti.

Hindistan polisi, ilk olarak 3 saldırganın gözaltına alındığını açıkladı. Ancak daha sonrasında 5 kişinin daha yakalandığı ve toplamda 8 suçlunun tutuklandığı duyuruldu. Polis, Hansdiha karakolu bölgesinde gerçekleşen cinsel saldırı olayına karışan tüm suçluların gözaltına alındığını ve detaylı bir soruşturma başlatıldığını belirtti.

Çift, dünyayı motosikletleriyle gezip deneyimlerini sosyal medyada paylaşan gezginlerdir. Hindistan gezileri öncesinde Afganistan’a da yolculuk yapmış ve ülkenin tarihini ve Taliban yönetimi ile ilgili fotoğraflar paylaşmışlardı. Çift, Afganistan deneyimlerini unutulmaz olarak tanımlayarak, Taliban’la çektikleri tek fotoğrafı da unutamayacaklarını ifade etti.

Haber kaynağı Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından sağlanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hindistan’da Brezilya-İspanya çifte vatandaşına toplu cinsel saldırı: Şüpheliler gözaltına alındı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!