G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.899,52
Petrol74,26
GR. ALTIN2.860,21
BTC2.147.896,28

Bayern Münih ve Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finale Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ve Paris Saint-Germain, çeyrek finale yükselerek ilk takımlar oldu. Bayern Münih, Lazio’yu 3-0 mağlup ederek çeyrek finale kalmayı başardı. Maçta Harry Kane ve Thomas Müller’in golleriyle galip gelen Bayern Münih, tur atladı. Diğer maçta ise Paris Saint-Germain, Real Sociedad’i deplasmanda 2-1 geçerek çeyrek finale adını yazdırdı. Kylian Mbappe’nin attığı gollerle öne geçen Paris Saint-Germain, son dakikada yedikleri golle zorlanmış olsa da turu geçen takım oldu. Çeyrek final eşleşmeleri ise ilerleyen günlerde yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lazio karşısında etkili bir performans sergiledi. Maçta Harry Kane ve Thomas Müller’in attığı gollerle 3-0 kazanmayı başaran Bayern Münih, çeyrek finale yükselerek iddialı bir şekilde yoluna devam etti. Diğer taraftan Paris Saint-Germain, Real Sociedad deplasmanında galibiyetle ayrılarak çeyrek finale güzel bir adım attı. Kylian Mbappe’nin 2 golü ile öne geçen Paris Saint-Germain, Real Sociedad’in son dakika golüne engel olamasa da turu geçen taraf oldu.

Bayern Münih ve Paris Saint-Germain, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen ilk takımlar oldu. Bayern Münih, Lazio karşısında etkili oyunuyla 3-0 galip gelerek tur atladı. Maçta Harry Kane ve Thomas Müller’in golleriyle skoru belirleyen Bayern Münih, çeyrek finaldeki yerini sağlamlaştırdı. Öte yandan Paris Saint-Germain, Real Sociedad deplasmanında 2-1 kazanarak çeyrek finale adını yazdırdı. Kylian Mbappe’nin 2 golü ile öne geçen Paris Saint-Germain, son dakikada yedikleri golle zor anlar yaşasa da turu geçen takım oldu. Çeyrek final eşleşmeleri ise kura çekimi ile belirlenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bayern Münih ve Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finale Yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!