G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.062,68

Google Translate ile Evlenmeyi Başardılar: Shane ve Mert’in İlginç Aşk Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29 yaşındaki Mert İsrem ve 28 yaşındaki Shane Harding, çeviri programı olan Google Translate sayesinde tanışarak evlilik kararı aldılar. Shane, İstanbul’a tatil için geldiğinde Mert ile karşılaştı ve bir uygulama üzerinden iletişim kurmaya başladılar. Ancak, Mert İngilizce bilmiyor ve Shane de Türkçe bilmiyordu, bu yüzden Google Translate aracılığıyla iletişim kurarak günlerini birlikte geçirdiler.

İkili, tanıştıktan bir hafta sonra İngiltere ve Türkiye arasında gidip geldi ve bu süreçte birbirlerine daha da yakınlaştılar. 2022 yılında tanışan ve geçen yıl haziran ayında evlenen çift, şu anda İngiltere’de birlikte yaşıyorlar. Shane, Mert’in artık İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşabildiğini belirtiyor.

Shane, Mert ile ilişkisini şöyle anlatıyor: “Tanıştığımızda Mert hiç İngilizce bilmiyordu. Google Translate’i kullanarak iletişim kuruyorduk ve onun yanında kendimi çok rahat hissettim. Akşam yemeği yedik, İstanbul’u gezdik ve birlikte birçok güzel anı biriktirdik. Beşinci günde Mert’e aşık oldum.”

Mert ise şunları söylüyor: “Shane ile tanıştıktan sonra büyülenmiştim ve onunla geçirdiğimiz ilk beş gün çok özel ve büyülüydü. Evlenmeyi hiç düşünmezdim ama düğün günümüz o kadar güzeldi ki, kelimelerle tarif edemem. Gerçekten çok eğlenceli bir gün yaşadık.”

Çiftin hikayesi, teknolojinin iletişimdeki önemini ve insanların farklı kültürlerden gelip bir araya gelerek mutlu bir birliktelik kurabileceğini gösteriyor. Google Translate gibi çeviri programlarının insanlar arasında dil engelini aşmada ne kadar büyük bir rol oynayabileceğini gösteren bu olay, aynı zamanda Mert ve Shane’in birbirlerine duydukları sevginin gücünü de gözler önüne seriyor.İnsanların farklı dillerde de olsalar iletişim kurabileceği ve anlaşabileceği gerçeğini yeniden hatırlatıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Google Translate ile Evlenmeyi Başardılar: Shane ve Mert’in İlginç Aşk Hikayesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!