G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Milyonların Heyecanla Beklediği Zirve: Emeklilerin Bayram İkramiyesi 10 Bin TL’ye Çıkıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beştepe’deki Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde başladı. Ekonomiden, yerel seçime kadar birçok başlığın masaya yatırılacağı zirve sonrasında Erdoğan’ın kameralar karşısına geçerek 3 bin liraya çıkartılan emeklinin bayram ikramiyesinin 10 bin liraya yükseltildiğini duyuracağı iddia ediliyor. Toplantı başkanlığını yapan Erdoğan, enflasyonla mücadele, Ramazan ayı öncesi fahiş fiyat artışı yapmamak gibi konuları ele alacaklarını söyledi. Ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinin huzur ve güven içinde geçmesi için alınacak tedbirler ve terörle mücadele operasyonları da toplantının önemli gündem maddelerinden biri olacak. Dış politikada ise Gazze’nin durumu ele alınacak ve Türkiye’nin İsrail’e karşı yürüttüğü diplomasi masaya yatırılacak.

Milyonların heyecanla beklediği toplantıda emeklilere yapılacak bayram ikramiyesinin artacağına dair iddialar konuşuluyor. Emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkarılması ve iki bayram için toplam 6 bin TL ödeme yapılacağının açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kameraların karşısına geçerek emeklinin bayram ikramiyesini 10 bin TL olarak açıklayacağı iddia ediliyor. Bu iddia emekliler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen Kabine toplantısı, ülkenin gündemine ilişkin birçok konuyu ele aldı. Toplantıda enflasyonla mücadele, yerel seçimler öncesinde alınacak tedbirler, terörle mücadele operasyonları ve dış politika gibi konular detaylı bir şekilde değerlendirildi. Özellikle emeklil

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milyonların Heyecanla Beklediği Zirve: Emeklilerin Bayram İkramiyesi 10 Bin TL’ye Çıkıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!