G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.151.904,54

Altınordu Forveti Keni Var Uzun’un Yükselişi Devam Ediyor: Düşme Hattından Uzaklaşıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınordu, TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta geçtiğimiz maçta Kırşehir FSK’yı evinde 2-1 yenerek düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı. Bu galibiyetle takımın forveti Keni Var Uzun sevinci yaşamaktadır. Sezon başında kadroya katılan ancak verimli performans gösteremeyen gurbetçi santrfor, kulüp bulamayınca Altınordu’ya geri dönmüştü.

Altınordu, santrfor takviyesi yapmayarak Keni Var Uzun’a tekrar güvenmiş ve bu kararları meyvesini vermiştir. Teknik Direktör Atilla Küçüktaka, son 2 maçta Keni’yi ilk 11’de sahaya sürmüş ve genç golcü Kırşehir maçında takımının 2’nci golünü kaydetmiştir. Bu performansıyla alkış toplayan Keni Var Uzun, takımını mahcup etmemiştir.

Kırşehir maçında gol atan ve performansıyla takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Keni Var Uzun’a olan güven devam etmektedir. 1.96 boyundaki santrfor, teknik direktörünün güvenini boşa çıkarmamış ve performansıyla takımına destek olmuştur. Atilla Küçüktaka’nın da Keni’ye olan güveni devam etmekte ve futbolcunun çarşamba günü Kırklarelispor deplasmanında da yine ilk 11’de görev alması beklenmektedir.

Altınordu’nun, düşme hattıyla arasındaki farkı 6’ya çıkararak rahat bir nefes aldığı maçta, Keni Var Uzun’un golü ve performansı takımı sevindirmiştir. Teknik direktörünün güvenini boşa çıkarmayan genç forvet, takımının gelecek maçlarında da önemli bir rol oynamaya devam edecektir. Altınordu, Keni Var Uzun’un performansıyla daha güçlü bir görüntü sergilerken, taraftarlar da oyuncunun başarısından memnuniyet duymaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınordu Forveti Keni Var Uzun’un Yükselişi Devam Ediyor: Düşme Hattından Uzaklaşıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!