G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

İstanbul’da Bu Hafta Sanat Dolu Etkinlikler Sizi Bekliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu hafta İstanbul, geniş bir sanat etkinlikleri yelpazesiyle dolu. Yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı konserler, sergiler, tiyatrolar ve performanslar şehri renklendirecek.

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda 5-9 Mart tarihleri arasında birçok oyun sahnelenecek. Bu oyunlar arasında Sonbahara Son Güller, 80 Günde Devr-i Alem, Seneye Bugün, Bir Picasso, Parmak, Bir Nefes Dede Korkut ve Çağrılmadan Gelen bulunmaktadır. Şehir Tiyatroları’nda da aynı dönemde Tartuffe, Yaftalı Tabut, Hamlet, Fosforlu Cevriye, Komik Para ve Uçurtmanın Kuyruğu eserleri seyircilerle buluşacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin “II. Mehmet (Maometto II)” Operası ve “Giselle” oyunu da sahnelenecek.

Bu hafta ayrıca birçok konser gerçekleşecek. Rus müzisyen Evgeny Grinko, 9 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşacak. Tasavvuf İrfan ve Meydan Meşkleri Topluluğu’nun “Devran-Kıyam” gösterisi ve birçok konser AKM’de gerçekleşecek. Etkinlikler arasında “Evrim Demirel – Makamsız Project feat Vasilis Saleas” ve “Rabih Abou Khalil Group & Elina Duni” konserleri de bulunmaktadır.

Pera Müzesi’nde “Gelecek Hatıraları” sergisi devam ederken, atölye etkinlikleri ve seminerler de düzenlenmektedir. Mehmet Ali Bulut’un semineri ve atölyeler çeşitli konularda katılımcılarla buluşacak. Devam eden sergiler arasında Emin Barın, Nazif’in Düğmeleri, Kur’ani Damlalar ve İstanbul Tasvirleri sergileri ziyaretçileri ağırlamaya devam etmektedir.

Bu zengin sanat etkinlikleri ve sergiler ile dolu haftada İstanbul, sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunacak. Sanatın farklı alanlarından eserler ve performanslarla şehir adeta bir kültür ve sanat şölenine dönüşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Bu Hafta Sanat Dolu Etkinlikler Sizi Bekliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!