G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,02
CNY4,81
GBP44,77
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,54
GR. ALTIN3.027,87
BTC2.312.100,10

HSK’nın Yemekhane Skandalı: Müfettişe Bıçaklı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HSK Personeline Bıçaklı Saldırı: Müfettiş Ağır Yaralandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yemekhanesinde görevli bir personel, Kurul Müfettişi olan Mehmet Aslan’a, yemekhane önünde bıçakla saldırdı. Olay sonrası Aslan ağır yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralanan müfettiş Aslan’ın tedavi altına alındığı hastane, Bilkent Şehir Hastanesi olarak belirlendi. Olayın detayları henüz netlik kazanmasa da Aslan’ın sağlık durumuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hastaneye geldi.

Bakan Tunç, hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, Aslan’ın saldırıya uğradığını ve ensesinden yaralandığını dile getirdi. Tunç, “İyi durumda, hayati tehlikeyi atlattı. Şu anda yoğun bakımda ve kendisiyle iletişim kurulabiliyor. Bilinci yerinde, ailesi de yanında. Sağlık durumu giderek iyileşiyor,” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Yılmaz Tunç, Aslan’ın tedavisinin yoğun bakım servisinde devam edeceğini bildirdi. Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğünü ve saldırganın gözaltında olduğunu ifade eden Tunç, soruşturmayı ve müfettişin tedavisini takip edeceklerini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HSK’nın Yemekhane Skandalı: Müfettişe Bıçaklı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!