G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

CHP’li Milletvekilinden Şok İddia: Kredi Kartlarına Taksitler Kaldırıldı mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili olarak sosyal medyada sık sık paylaşımlar yapıyor. Son paylaştığı videoda kredi kartlarıyla ilgili bir konuya değindi. Sarıgül, kredi kartlarının taksitlerinin kaldırıldığını iddia ederek bu duruma tepki gösterdi.

Sarıgül, videoda ekonomiyi ve yoksulluğu da eleştirerek, binlerce insanın kredi kartlarına taksit yaptırdığını belirtti. “Bu kredi kartları olmadan yaşamınızı sürdürebilir misiniz?” diyerek insanları düşünmeye davet etti. Ancak, İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Sarıgül’ün iddialarını yalanladı.

Merkezden yapılan açıklamada, kredi kartlarına taksit uygulamasının kaldırıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı veya diğer ilgili kuruluşlar tarafından böyle bir düzenlemenin hayata geçirilmediği vurgulandı. Dolayısıyla, kredi kartları konusunda doğru olmayan bilgilerin piyasanın işleyişini bozabileceği ve spekülatif açıklamalara itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Mustafa Sarıgül’ün sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımın ardından, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin yalanlama yapması, konuya olan ilgiyi artırdı. Kamuoyunda kafa karışıklığı yaratan bu durum, resmi kurum ve yetkililerden yapılan açıklamaların önemini bir kez daha ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Milletvekilinden Şok İddia: Kredi Kartlarına Taksitler Kaldırıldı mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!