G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.346.325,20

Yenidoğan Krizi: Eski Bakanın Hastanesinde Bebeği Olan Aileler Panikte!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan Skandalı Endişeleri Artırdı

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ait özel bir hastanede tedavi gören hastaların yakınları, yaşanan yenidoğan skandalı sonrasında tedirginlik yaşamaya başladı. Özellikle yenidoğan ünitesinde bulunan bebeklerin aileleri, çocuklarını en kısa sürede tam donanımlı ambulanslarla başka hastanelere sevk etmek istediklerini ifade etseler de, hastane yönetiminin bu durumdaki bekleyenleri yatıştırma çabaları yetersiz kaldı.

Hastane yakınlarından alınan bilgilere göre, yapılan başvurulara rağmen İl Sağlık Müdürlüğü’nün söz konusu hastanede tahliye işlemleri için hazırlık yaptığı bilgisi geldi. Bebeklerin sağlık durumlarına uygun hastane ve ambulans organizasyonlarının gerçekleştirildiği bildirildi. Ancak bazı aileler, saatlerdir ambulans beklediklerini dile getirerek bu duruma tepki gösterdi.

Ercan Gökdoğan, bebek ölümleriyle ilgili çıkan haberlerin ardından endişeli olduklarını belirtti. Gökdoğan, bebeğinin 15 Ekim akşamı dünyaya geldiğini, yalnızca 2-2.5 saat yanında kaldığını ve emme güçlüğü çektiğini söyledi. Bebeğinin yoğun bakıma alındığını belirten Gökdoğan, "Bugün dördüncü gün. Her akşam gelip çocuğumu görüyorum. Haberi duyar duymaz, annem ve kız kardeşlerimin ayrılmamalarını istedik. Şimdi sevkini talep ettik. Yoğun bakım ünitesinde bir doktoru var. Şu anda evrak ve sevk bekliyoruz" dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yenidoğan Krizi: Eski Bakanın Hastanesinde Bebeği Olan Aileler Panikte!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!