G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Yaşlı Adamın Evde Ölü Bulunması Şoke Etti: Altındağ’da Trajik Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altındağ ilçesi Kale Mahallesi’nde yaşayan 62 yaşındaki Hüseyin Çakmak, bir haftadır haber alınamadığı için endişe yaratmıştı. Komşularının durumu polise bildirmesi üzerine yapılan ihbar sonucunda polis ekipleri Çakmak’ın yaşadığı apartmana geldi. Ancak çatı katında yaşayan Çakmak kapısını açmayınca polis ekipleri itfaiye yardımı istedi.

İtfaiye ekiplerinin eve girmesiyle Hüseyin Çakmak’ın cansız bedeni bulundu. Yalnız yaşayan ve bir hafta boyunca kimseyle iletişime geçmeyen Çakmak’ın ölümü, mahallede büyük üzüntü yarattı. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çakmak’ın ölümüyle ilgili detaylar ise henüz netlik kazanmış değil. Polis ekipleri, olayı incelemeye alırken soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Özellikle Çakmak’ın neden bir haftadir kimseyle iletişime geçmediği ve ölüm sebebi üzerine detaylı bir çalışma yapılıyor.

62 yaşındaki Hüseyin Çakmak’ın ani ve beklenmedik ölüm haberi, mahalle sakinlerini derinden üzdü. Yakınlarının ve komşularının şaşkınlığı sürerken, olayın net bir şekilde aydınlatılması için polis ekipleri titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Çakmak’ın ölümüne ilişkin gelişmeler merakla beklenirken, içinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle cenaze töreni ve defin işlemleri de sıkı önlemler altında gerçekleştirildi. Altındağ ilçesi Kale Mahallesi’nde yaşanan bu olay, mahalle halkını derinden sarsarken, Hüseyin Çakmak için dualar okunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yaşlı Adamın Evde Ölü Bulunması Şoke Etti: Altındağ’da Trajik Olay!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!