G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,15
CNY4,80
GBP44,56
EURO/USD1,09
BIST9.009,96
Petrol74,53
GR. ALTIN2.943,26
BTC2.298.163,93

Köfteci Yusuf’ta Domuz Eti Skandalı: Sipariş İptalleri Patladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, son günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan ‘Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar’ listesini tartışmaya devam ediyor. Güncellenen listede, usulsüz üretim yaptığı belirlenen firmaların sayısında bir artış gözlemlenirken, tartışmalara en çok konu olan şirket, döner ve köfte ürünlerinde domuz eti tespit edilen Köfteci Yusuf oldu.

Düzenlenen raporun ardından, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde şubeleri bulunan bu marka, hızlı büyümesini online sipariş platformlarına da taşıyarak, birçok uygulama üzerinden paketlenmiş et ürünlerini satışa sunmuştu. Domuz eti iddiaları sonrası, bu firmadan yakın dönemde sipariş veren ve ürünleri ilerleyen günlerde kullanmak üzere dondurucuya koyan kullanıcılar, ilgili firmaları arayarak Köfteci Yusuf siparişlerini iade etmek istediklerini bildirdi.

Türkiye’nin önde gelen online sipariş uygulamaları, ilk aşamada sipariş iptali için standart prosedürleri uyguladı. Ancak, taleplerin sayısının artmasıyla birlikte Köfteci Yusuf siparişleriyle ilgili dikkat çekici bir değişikliğe gidildi.

Artık, eski tarihli Köfteci Yusuf siparişleri için iptal başvurularını durdurma kararı alındı. Yeni siparişler için yalnızca son 15 gün içerisinde verilmiş siparişlere yönelik iptal incelemesi yapılacak.

İptal talebinde bulunmak isteyen müşteriler, satın aldıkları et ürünlerinin fotoğraflarını çekerek ilgili e-ticaret platformuyla iletişime geçecek. Ürünlerin iade koşullarını karşıladığının onaylanmasının ardından, firma tarafından gönderilecek kurye ile ürünler teslim alınacak ve ücret iade işlemi gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köfteci Yusuf’ta Domuz Eti Skandalı: Sipariş İptalleri Patladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!