G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,19
CNY4,80
GBP44,53
EURO/USD1,09
BIST9.013,26
Petrol74,07
GR. ALTIN2.946,36
BTC2.297.936,94

Metrobüste Doğan Yılmaz Bebek: İstanbulkart ile Ömür Boyu Ücretsiz Seyahat Hakkı Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Özel Duyuru: Metrobüste Doğan Bebeğe Ömür Boyu Ücretsiz Ulaşım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüste dünyaya gelen Yılmaz isimli bebeğin ulaşım hakkının ömrü boyunca ücretsiz olacağını müjdeledi.

İmamoğlu, sosyal medya üzerinden eşi Dilek İmamoğlu ile Yılmaz’ın annesi Hanife Mete’nin bulunduğu bir fotoğrafı paylaşıp şu ifadeleri kullandı: “Metrobüs’te dünyaya gelen Yılmaz Bebek, İstanbulkart ile ömür boyu toplu taşıma hizmetinden ücretsiz faydalanacak. Mete ailesine bebeklerini sağlıklı bir şekilde büyütmeleri dileğiyle.”

Metrobüs Şoförü Olayı Anlattı

Olay sırasında metrobüsün sürücülüğünü yapan Mustafa Bozdemir, yaşanan doğum anını anlattı. Bozdemir, araç Sosyal Tesisler durağına geldiğinde Hanife Mete’nin rahatsızlandığını ifade etti. Eşinin hamile olduğunu öğrenince Cemal Mete’nin kendisine, “Biz taksiye binemedik, olmadı. Daha hızlı gitmek için metrobüsle geldik,” dediğini aktaran Bozdemir, “Küçükçekmece durağına geldiğimizde hanımefendinin sancıları daha da artmaya başladı,” diye konuştu.

“Daha Önce Böyle Bir Olay Yaşamadım”

Bozdemir, bu durum üzerine yolcuları tahliye etmeye başladığını belirtti. Güvenlik görevlisiyle birlikte yolcuları indirdiklerini söyleyen Bozdemir, sözlerine şöyle devam etti: “Aracımızı en müsait yere çektik, 112’yi aradım ve sağlık ekipleri geldi. Gerekli müdahaleyi yaptılar. Biz de elimizden gelen yardımı sağlamaya çalıştık. Daha önce böyle bir durum hiç yaşamadım. Bu benim için bir ilk ve bir tarih olarak anılabilir, bu olaya tanıklık ettim. İETT tarihine böyle güzel bir olay eklenmiş oldu. Bebeğin ve annenin sağlıklı olduğunu öğrendiğimde ekstra bir sevinç yaşadım.”

Böylelikle, İstanbul’da sıradışı bir olay yaşanmış ve metrobüste yeni bir yaşam dünyaya gözlerini açmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Metrobüste Doğan Yılmaz Bebek: İstanbulkart ile Ömür Boyu Ücretsiz Seyahat Hakkı Kazandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!