G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,21
CNY4,80
GBP44,50
EURO/USD1,09
BIST8.956,03
Petrol74,48
GR. ALTIN2.946,45
BTC2.304.326,98

Kılıçdaroğlu’ndan Çarpıcı Tepki: “Halkım İçin Geri Adım Atmam, Namerdim!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu X üzerinden bir video paylaşarak, hakkında çıkarılan zorla getirilme kararına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, videoda "Dün de, bugün de yarın da son nefesime kadar bu halk için geri adım atarsam namerdim" ifadelerini kullandı.

"NE GÜNLERE KALDIK?"

"Hodri Meydan" başlığıyla paylaştığı videoda Kılıçdaroğlu, gündemdeki duruma dair düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: "Dostlarım ne günlere kaldık? Erdoğan çıkmış, ‘Biz yumuşayacağız ama Kılıçdaroğlu izin vermiyor’ diyerek beni şikayet ediyor. Bu da yetmiyor, saray yargısıyla beni sindirmeye çalışıyor."

"TEK BİR CHP’LİYİ SARAY YARGISINA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Erdoğan’ın kendisine yönelik düşmanlığının arttığını belirten Kılıçdaroğlu, ekonomik krizin devam ettiğini ifade ederek, "Kılıçdaroğlu düşmanlığı artmaya devam ettikçe ve türlü ayak oyunlarıyla CHP’lileri siyasetin dışına itmeye çalışanlara açık ve net çağrımdır: Tek bir CHP’liyi saray yargısına teslim etmeyeceğiz. Ne beni ne de diğer yol arkadaşlarımızı harcatmayacağız. Yargıya talimat vermeyi bırak. Derdin benimleyse ben dimdik durmaya devam edeceğim" dedi.

"HESABINI SORMAYA ANT İÇERİM"

Kılıçdaroğlu, yetkililere yönelik eleştirilerde bulunarak, "Beşli çeteye peşkeş çektiğiniz ihaleleri, yolsuzlukları, vatandaşın cebinden çaldığınız her kuruşun hesabını sormaya ant içerim. Dün de, bugün de yarın da son nefesime kadar bu halk için geri adım atarsam namerdim" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi, avukatlarının itirazına rağmen Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "zorla getirilme" kararı vermişti. Bu kararın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı’nın eski avukatı tarafından açılan hakaret davası kapsamında alındığı belirtilmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu’ndan Çarpıcı Tepki: “Halkım İçin Geri Adım Atmam, Namerdim!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!