G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,40
CNY4,82
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST8.740,90
Petrol73,74
GR. ALTIN2.923,60
BTC2.253.232,16

Gaziosmanpaşa Hastanesinde Gergin Anlar: Kavganın Ardından Havaya Ateş Açıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziosmanpaşa’da, bir kavganın ardından hastaneye gelen bir grup arasında sıkıntılı anlar yaşandı. Olay sırasında hastane bahçesinde silah sesleri duyulması, durumu daha da gergin hale getirdi. Bu gelişmeler üzerine, polis ekipleri olaya müdahale etti. Yapılan incelemeler sonucunda 3 kişi gözaltına alındı.

Gece geç saatlerde meydana gelen olay, Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşandı. İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan iki kişi, hastaneye getirildi. Yaralılar tedavi edilirken, diğer grubun hastaneye gelen üyeleri acil serviste gerginliğe yol açtı.

HASTANE BAHÇESİNDE SİLAH SESLERİ

Gerginlik tırmandığında, hastane güvenlik ekipleri olaya müdahale etti. Edinilen bilgilere göre, gruptan bir kişi havaya ateş açtı. Bu durum üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Hastane bahçesinde toplanan hasta yakınları, ardı ardına duyulan silah sesleriyle birlikte panik yaşamaya başladı. Olayda herhangi bir yaralanma olmadı, ancak bazı şüpheliler hızla kaçtı. Polis, 3 kişiyi gözaltına alarak güvenliği sağladı.

Hastane bahçesinde meydana gelen silah sesleri, çevredeki kişiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, hastane bahçesinde yaşanan panik anları ve bir kişinin havaya ateş açtığı anlar yer aldı. Ancak, havaya ateş eden kişinin kimliği ve sivil polis olup olmadığı belirsizliğini korudu. Görüntüyü çeken kişilerin arasında geçen diyaloglar ise kayıtlara yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaziosmanpaşa Hastanesinde Gergin Anlar: Kavganın Ardından Havaya Ateş Açıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!