G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Ekrem İmamoğlu’nun Yen Seçim Şarkısı ve Klibi Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kampanyası için hazırlanan yeni seçim şarkısı ve klibi, sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Şarkı, seçim kampanyası boyunca İmamoğlu’nun etkinliklerinde ve mitinglerinde kullanılacak.

Şarkı, dinamik bir tempoya sahip pop tarzında bir müzikle hazırlanmış. İmamoğlu’nun seçim sloganları ve mesajlarını içeren şarkı sözleri, seçmenlere seslenerek destek çağrısı yapıyor. Klibinde ise İmamoğlu’nun geçmiş kampanyalarından ve İstanbul’daki hizmetlerinden görüntüler yer alıyor.

İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, seçim şarkısının ve klibinin takipçileri tarafından beğenildiğini ve paylaşıldığını belirtti. Şarkının, gençlerin ve genç seçmenlerin dikkatini çekeceği ve kampanyaya olumlu bir enerji katacağı düşünülüyor.

Şarkı, İmamoğlu’nun siyasi kimliğini ve halkla olan bağını güçlendirmeyi amaçlıyor ve seçmenlerin desteğini kazanmaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

İstanbul’da yaşayan seçmenler, İmamoğlu’nun seçim şarkısını ve klibini ilgiyle takip ediyor ve sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak kampanyaya destek veriyor. Şehirdeki seçim atmosferi, İmamoğlu’nun kampanyasıyla daha da renklenecek gibi görünüyor.

İmamoğlu, seçim kampanyası süresince halkın nabzını tutmayı ve onların beklentilerine cevap veren projeler geliştirmeyi hedefliyor. Şarkının da bu anlamda, seçmenlerle iletişimi güçlendireceği ve onların desteğini arkasına almasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekrem İmamoğlu’nun Yen Seçim Şarkısı ve Klibi Ortaya Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!