G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.716,32

Demet Özdemir’in Aşk Hayatındaki İzleri ve Açtığı Mekan!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Türk sanatçı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Medya olaylarının ortasında kalan çift, anlaşmalı bir boşanma süreci yaşadı. Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görülen tek celsede boşanma duruşmasına avukatları aracılığıyla katılan Özdemir ve Koç, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmeden evliliklerini sonlandırdılar.

Boşanma sonrası Demet Özdemir’un ilişki yaşadığı kişilere dair çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü. Yunanistan’da tatildeyken iddialara göre Yunan DJ Sergio’nun peşine düşmüş, ardından aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, ilişki uzun sürmedi ve Demet Özdemir yeni bir aşka yelken açmaya karar verdi.

Demet Özdemir’in şu sıralarda gönlünü Aleyna Tilki’nin eski sevgilisi Kadir Güneş’e kaptırdığı haberleriyle gündemde yer buldu. İngiltere’ye giden çift, romantik bir tatilin ardından İstanbul’a döndüler. Bu gelişmelerin yanı sıra Demet Özdemir, Yunan sanatçı Anna Vissi’nin konser verdiği yeni mekanının açılış gecesinde 32’nci yaşını da kutladı. Mekanın çok amaçlı bir salon olacağını belirten Özdemir, tiyatro faaliyetleri düzenlemeyi hedeflediğini ifade etti.

Demet Özdemir ayrıca duygusal bir yapısının olduğunu, spor ve kontrol manyaklığına sahip olduğunu dile getirdi. Ayrıca, gardırop bütçesinin oldukça yüksek olduğu şeklindeki iddiaları doğruladı. Bu yılki gardırop bütçesinin 5 milyon TL olduğu söylentileri ortaya atıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Demet Özdemir’in Aşk Hayatındaki İzleri ve Açtığı Mekan!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!