G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.822,38

Kadına Şiddete Sıfır Tolerans Vurgusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı, Kadınlara Yönelik Şiddete Dikkat Çekti

İçişleri Bakanı Kamran Yıldırım, sosyal medya üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Kadınlara yönelik şiddet konusuna değinen Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiğini ve son olaylarla ilgili detaylı bir brifing aldığını belirten Yıldırım, "İçişleri Bakanlığı olarak en temel ilkemiz ülkemizin huzurudur." dedi.

Yıldırım, kadın haklarının ve özgürlüklerinin sağlanmasının ülke huzurunun temeli olduğunu vurgulayarak, "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara ve onların huzuruna kast edenlere asla rahat nefes aldırmayacağız." şeklinde konuştu.

Bakan Yıldırım, Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik güçlerinin ülke huzurunu sağlamaya devam edeceğini ifade ederek, "Bu amaçla İstanbul’un huzur ve güvenliği için gece ve gündüz ekip sayılarımızı artırdık ve artırmaya devam ediyoruz." açıklamasında bulundu.

2024 yılının ilk yarısında İstanbul Emniyetine yapılan personel ve araç takviyeleri sonucunda, İstanbul’da yaklaşık 7 bin personel sayısının artırıldığını belirten Yıldırım, "Gündüz ve gece ekip sayımızı iki katına çıkardık. Son dönemde İstanbul Emniyetine 2 bin 380 personel ve 174 araç daha dahil ettik. Artan personel sayımız, mahallelerde ve sokaklarda şehirlerimizin huzur ve güvenliğini tesis etmek amacıyladır." dedi.

Yıldırım, emniyet güçlerinin her an milletin hizmetinde olduğunu belirterek, "Aziz milletimiz emin olsun: Huzurumuza kast edenlerle ve suç odaklarıyla mücadelemizi yılın 365 günü sürdürmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Son olarak, yaşanan bir vahşi cinayette hayatını kaybeden Ayşenur Demir ve İkbal Korkmaz’a Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı dileyen Yıldırım, Beyoğlu’nda iki kişi tarafından taciz edilen bir kıza da geçmiş olsun dileklerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadına Şiddete Sıfır Tolerans Vurgusu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!