G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.158.148,64

Bu Hafta Vizyona Giren 5 Yeni Film!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22 Şubat Perşembe, 2024 tarihinde, sinemaseverlerin seyir zevkini arttıracak 5 yeni film, sinema salonlarında vizyona giriş yaptı.

Bu haftanın film listesine baktığımızda, “Erdal İle Ece”, “Ritüel”, “Oyuncaklar Firarda”, “İlgi Alanı” ve “Hayatla Barış” adlı filmlerin gösterimde olduğunu görmekteyiz. “Erdal İle Ece” adlı film, günümüzde evlilik ilişkilerinde karşılaşılan zorlukları mizahi bir dille konu edinir.

Oto saniyeci Erdal ve kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece’nin yaşadığı acı tatlı ilişki deneyimlerini anlatır. “Ritüel” filmi ise, Grace adındaki karakterin rahip erkek kardeşinin şüpheli ölümünün ardından yaşanan olayları ele alır.

İskoçya’daki bir manastırda kutsal bir ayinle karşılaşan Grace’in yaşadığı deneyimi konu edinir. “Oyuncaklar Firarda” filminde ise, hayalperest kukla Don’un rapçi köpek DJ Doggy Dog ile birlikte yaşadığı yeni maceralar konu edilir. “İlgi Alanı” adlı film, Auschwitz kampı komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig’in yaşamlarını merkeze alır.

Film, kötülüğün sıradan bir görünümle gizli detaylarla nasıl gözler önüne serildiğini anlatır. “Hayatla Barış” adlı film ise, Barış Telli adındaki bir sporcunun yaşamlarını ve spor alanındaki başarılarını ele alır. Bu film, bir sporcu olarak Barış Telli’nin yaşadığı zorlukları ve mücadeleyi konu edinir. Bu hafta gösterime giren bu 5 film, sinemaseverlere farklı konu ve temaları bir arada sunarak, geniş bir seyir keyfi sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bu Hafta Vizyona Giren 5 Yeni Film!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!