G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,82
CNY4,88
GBP45,13
EURO/USD1,10
BIST8.894,00
Petrol78,86
GR. ALTIN2.930,03
BTC2.102.832,94

Gürcistan’da Sokaklarda Şarkı Söyleyip Dans Eden Rus Fenomenin Trajik Sonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rus bir fenomen, Gürcistan sokaklarında şarkı söyleyip dans ederek videosunu çekerken dengesini kaybederek yeraltı geçidine düştü ve hayatını kaybetti. Rusya’dan tatil için gelen iki sosyal medya fenomeni, sokaklarda eğlenceli videolar çekiyorlardı. Bir gün, video çekerken biri diğerini çekerken yeraltı geçidine düşen genç kadın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ünlü bir sosyal medya kullanıcısı olan genç kadının ölüm anını kaydettiği video ise geride kaldı.

Gürcistan’a tatil yapmaya giden iki Rus sosyal medya fenomeni, hesaplarında paylaşmak üzere sokaklarda dans edip şarkı söyledikleri videolar çekmeye başladı. Rus turistlerden biri, arkadaşının da videosunda yer almasını istediği için telefonu elinden aldı. Genç kadın tam arkadaşını çekeceği sırada dengesini kaybederek arkasında bulunan yer altı geçidine düştü. Arkadaşının ve çevredeki vatandaşların müdahalesine rağmen genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Ülkesinde tanınan bir sosyal medya kullanıcısı olan genç kadından geriye, kendi ölümünü kaydettiği bir video kaldı. Ölüm anını kaydeden video, internette paylaşılması büyük yankı uyandırdı. Olayın ardından Rusya’daki sosyal medya platformlarında genç kadının ölümüyle ilgili binlerce yorum yapıldı. Fenomen genç kadının ölümü, sosyal medya fenomenlerinin tehlikeli videolar çekme konusundaki dikkatsizliğini bir kez daha gündeme getirdi.

Gürcistan’ın turistik bölgelerinde sıklıkla karşılaşılan sokak performansları, turistler arasında popüler bir aktivite haline gelmiştir. Ancak, bu tür videolar çekerken dikkat edilmesi gereken tehlikelerin göz ardı edilmesi, bazen trajik sonuçlar doğurabilmektedir. Fenomen genç kadının hayatını kaybetmesi, sosyal medya platformlarında tartışma yaratırken, benzer durumların yaşanmaması için daha fazla önlem alınması gerektiği vurgulanmaktadır.

Olayın yaşandığı yeraltı geçidi, güvenlik önlemleri bakımından tekrar gözden geçirilerek benzer acı olayların yaşanmasının önüne geçilmeye çalışılacaktır. Aynı zamanda, sosyal medya fenomenlerinin takipçilerine daha sorumlu davranmaları ve tehlikeli içerikler üretmekten kaçınmaları konusunda da uyarılarda bulunulmaktadır. Gürcistan’da yaşanan bu trajik olay, sosyal medya fenomenlerinin faaliyetlerine ilişkin daha sıkı denetimlerin yapılması gerekliliğini de gözler önüne sermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gürcistan’da Sokaklarda Şarkı Söyleyip Dans Eden Rus Fenomenin Trajik Sonu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!