G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,78
CNY4,87
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST8.951,18
Petrol76,82
GR. ALTIN2.909,90
BTC2.071.176,40

Güneri Cıvaoğlu’nu yalnız bırakmadılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci ve yazar Mehmet Demir için düzenlenen veda törenine birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Veda törenine Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, yeğenleri Ayşegül Mola, Kemal ve Kerem Ulubay da katılım gösterdi. Törene, tarihçi yazar Prof. Dr, İlber Ortaylı, gazeteci siyasetçi Altan Öymen, Çekya Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve hukukçu Murat Aksu gibi önemli isimler de iştirak etti. Ayrıca, Demirören Medya Dijital Grup Başkanı Gülgün Bostancı Yavuz, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Cemal Coşkun, Gazeteci Sedat Ergin, Süleyman Demir ve Elif Karacaoğlu veda töreninde yer aldı. Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de törene katılım göstererek Mehmet Demir’e son yolculuğunda eşlik ettiler.

Mehmet Demir için düzenlenen veda töreni duygusal anların yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti. Ailesi, sevenleri ve meslektaşları, Demir’e son veda etmek için bir araya geldiler. Törende, Mehmet Demir’in hayatı ve kariyeri boyunca insanlara olan katkıları ve iz bıraktığı başarılı çalışmaları da anıldı. Sevenleri, onun anısını sonsuza dek yaşatacaklarını belirterek unutulmaz anılarını paylaştılar.

Veda töreninde konuşmalar da yapıldı. Törene katılanlar, Mehmet Demir’in medya dünyasındaki etkisi ve önemi üzerine konuşmalarda bulundular. Demir için yapılan veda konuşmalarında, onun meslek hayatındaki başarıları ve kişisel özellikleri ön plana çıkarıldı. Törende, Demir’e olan sevgi ve saygı ifadeleri en güçlü şekilde dile getirildi.

Mehmet Demir, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından da büyük bir sevgiyle anıldı. Öğrenciler, onun medya sektöründeki önemini ve etkisini vurgulayarak, yol arkadaşları olarak ona minnettar olduklarını belirttiler. Törene, Demir’in meslektaşları ve dostları da katılarak, ona olan özlemlerini ve saygılarını dile getirdiler.

Son olarak, veda töreni duygusal bir şekilde sona erdi. Mehmet Demir için yapılan anma ve veda töreni, onun sevdikleri tarafından unutulmaz bir şekilde anılacak. Demir, medya dünyasındaki izleri ve başarılı kariyeri ile her zaman hatırlanacak ve saygıyla anılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güneri Cıvaoğlu’nu yalnız bırakmadılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!