G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,20
CNY4,86
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.907,25
Petrol73,67
GR. ALTIN2.925,70
BTC2.175.285,62

Brad Pitt, Yeni Sevgilisine “Çok Aşık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brad Pitt, son dönemde özel hayatıyla gündemde. Ünlü aktör, yeni filmi “Wolfs”un Venedik Film Festivali’ndeki prömiyerine sevgilisi Ines de Ramon ile katıldı. 60 yaşındaki Pitt, bir süredir 31 yaşındaki tasarımcı Ines de Ramon ile aşk yaşıyor. De Ramon, ünlü aktöre kırmızı halıda eşlik etti.

Ines de Ramon, daha önce bir evlilik yapmış ve bu yılın şubat ayında Los Angeles’ta Brad Pitt ile yaşamaya başlamıştı. Tasarımcı, aktörün eski eşi Angelina Jolie’den boşanmasından bu yana ilk ciddi ilişkisi. Us Weekly’nin haberine göre, 60 yaşındaki Pitt, genç tasarımcı sevgilisi Ines de Ramon’a “çok aşık”.

Brad Pitt ve Ines de Ramon’un ilişkisi, Pitt’in magazin basınının ve hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Pitt’in romantik ilişkisi, özellikle Jolie ile yaşadığı ayrılıktan sonra medyanın yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Pitt, yeni sevgilisiyle olan mutluluğunu gizlemiyor ve genç tasarımcıyı her fırsatta yanında göstermekten çekinmiyor.

Brad Pitt’in Ines de Ramon ile yaşadığı aşk, Hollywood’un en popüler çiftleri arasına hızla girmeye başladı. Pitt’in Venedik Film Festivali’ndeki prömiyerine De Ramon’la katılması, çiftin ilişkisinin artık kamuya açık bir şekilde devam ettiğini gösteriyor. Pitt ve De Ramon, birlikte oldukça uyumlu görünüyor ve her geçen gün ilişkilerini daha da güçlendiriyorlar.

Brad Pitt’in Ines de Ramon’a olan aşkı ve ilişkilerindeki samimiyeti, hayranlarını sevindiriyor. Pitt, uzun süredir yolundan şaşmayan bir ilişki arayışındaydı ve nihayet aradığını bulduğu için çok mutlu. Aktör, magazin basınının yakından takip ettiği bir isim olmaya devam ederken, özel hayatındaki huzurunu bulmuş gibi görünüyor. Brad Pitt ve Ines de Ramon’un romantik hikayesi, Hollywood’un en dikkat çekici aşklarından biri haline geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Brad Pitt, Yeni Sevgilisine “Çok Aşık”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!