G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

İstanbul’da Zincirleme Kaza: 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da meydana gelen zincirleme trafik kazası büyük bir panik yarattı. Kazada ne yazık ki bir kişi hayatını kaybederken, trafikte de yoğunluk oluştu. Kazanın Hadımköy mevkiinde TEM Otoyolu Mahmutbey istikametinde saat 14.00 sıralarında gerçekleştiği bildirildi. 34 ECL 785 plakalı araç ile 42 AIH 822 plakalı tırın karıştığı kaza esnasında Mehmet Soylu’nun kullandığı 34 ZT 3293 plakalı aracın tıra arkadan çarpması sonucu meydana geldi.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemlerini alırken, itfaiye ekipleri de sürücüyü kurtarmak için çalışmalar başlattı. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi. Bu durum kazanın Mahmutbey istikametinde trafik yoğunluğuna neden oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, kazanın sebep ve sonuçlarıyla ilgili detaylı bir araştırma yapılacağı da belirtildi.

Olayın kaynağına ilişkin İHA’dan alınan bilgilere göre, kazanın sebepleri ve etkileri ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Ancak kazanın trafik yoğunluğuna neden olduğu, bir kişinin hayatını kaybettiği ve polis ekiplerinin inceleme başlattığı doğrulandı. Bu tür kazaların artmasının engellenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumların çalışmalarının artırılması gerektiği vurgulandı. Son olarak kaza ile ilgili detaylı bir raporun hassasiyetle inceleneceği ve gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi. Bu tarz üzücü olayların tekrarlanmaması ve trafik güvenliğinin sağlanması için tüm kurumların daha dikkatli olması gerektiği de vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Zincirleme Kaza: 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!