G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Fabrika Çıkışında Kanlı Ayrılık! Ölümle Sonuçlanan Tartışma…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 6 Ağustos’ta Yeni Mahalle’de meydana geldi. İddiaya göre, Çetin Gençay, 3 yıl birlikte olduğu ve ayrıldığı Hamiyet Çetin Görmezer’i çalıştığı fabrikadan çıkışında bekledi. Gençay, Hamiyet Çetin Görmezer ile yanındaki arkadaşı Feriye Gözüala (25) ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Gençay, yanındaki tabancayla iki kadına da ateş etti. Gözüala, olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan Görmezer ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden uzaklaşan Gençay, 100 metre ileride aynı tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Hastanede tedavi altına alınan Görmezer de bugün yaşamını yitirdi.

Çetin Gençay’ın, eski sevgilisi Görmezer ile tartıştığı sırada silahını çekmesi ve ateş etmesi sonucu bir kadının hayatını kaybetmesi üzücü bir olay olarak değerlendirildi. Ardından intihar eden Gençay’ın da acı bir şekilde yaşamını yitirmesi, olayın boyutunu daha da derinleştirdi.

Görmezer’in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılması ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmesi, olayın taraflarına ve ailelerine büyük bir acı yaşattı. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlatırken, yakın çevreden tanıkların ifadelerine başvurdu.

Olayın çevrede büyük bir şok yarattığı ve toplumda infial yarattığı belirtilirken, benzer olayların yaşanmaması adına toplumda farkındalık oluşturulması gerektiği vurgulandı. Mağdur ailelerin ise psikolojik destek almaları için gerekli yardımın sağlanması gerektiği belirtildi.

Olayın, aile içi şiddetin ve ilişki sorunlarının ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdiği ifade edilirken, benzer durumların yaşanmaması için farkındalık ve dayanışma çağrıları yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fabrika Çıkışında Kanlı Ayrılık! Ölümle Sonuçlanan Tartışma…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!