G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Cumhurbaşkanı Kararı ile Kamu Kurumlarında Kadro Değişikliği Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu kararla birlikte söz konusu kamu kurumlarının bazı kadrolarına yeni atamalar yapılacak, bazı kadrolar ise kapatılacak veya birleştirilecek. Ayrıca, bazı kadroların unvanları da güncellenecek ve personel alımı için yeni bir planlama yapılacak.
Adalet Bakanlığı’na yapılan değişiklikle birlikte bazı adliye birimlerine yeni hakim ve savcı atamaları yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda ise sosyal hizmet uzmanı ve psikolog kadrolarında artış yapılacak.
Diyanet İşleri Başkanlığı’na yapılan değişiklikle beraber din görevlisi kadrolarında güncelleme yapılacak. Ayrıca, İletişim Başkanlığı’na da yeni personel alımları planlanıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı’na yapılan düzenleme ile öğretmen ve idareci kadrolarında değişiklik olacak. Aynı şekilde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda da yeni mühendis ve tekniker alımları gerçekleştirilecek.
Savunma Sanayii Başkanlığı’na yapılan değişiklikle birlikte savunma sanayi mühendisi kadrolarında artış yapılarak yerli savunma sanayisine destek sağlanacak. Türkiye Uzay Ajansı’na ise yeni astronot alımı planlanıyor.
Kararın yürürlüğe girdiği öğrenilirken, söz konusu kurumlar bu değişikliklere yönelik hazırlıklarını tamamlamak üzere harekete geçti. Yapılan değişikliklerin kurumların işleyişi ve hizmet kalitesi üzerindeki etkileri ise ilerleyen günlerde netleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Kararı ile Kamu Kurumlarında Kadro Değişikliği Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!