G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Emine Erdoğan, Azerbaycan ziyaretinde Mihriban Aliyeva ile işbirliği konusunda görüştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Erdoğan, Türkiye’ye gelen Aliyev’in eşi Aliyeva ile Devlet Konukevi’nde buluştu. Aliyeva’yı seçim zaferinden dolayı tebrik eden Erdoğan, Sıfır Atık Vakfı ve Haydar Aliyev Vakfı arasında işbirliği konularını ele aldı. Ayrıca, Azerbaycan’ın ev sahipliği yapacağı COP29 için Aliyeva’ya başarı dileğinde bulundu.

Görüşmenin ardından Emine Erdoğan sosyal medyada Aliyeva ile gerçekleştirdiği görüşme hakkında paylaşımda bulundu. 30 yılın ardından yapılan seçimden duyduğu memnuniyeti ve Azerbaycan’ın ev sahipliği yapacağı COP29’a dair yürütülebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Ayrıca, Aliyev çiftini yeniden Cumhurbaşkanlığı görevine seçildikleri için tebrik etti ve başarılı bir görev süreci diledi.

Emine Erdoğan’ın Türkiye’ye gelen Aliyev’in eşi Aliyeva ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yayınladığı paylaşımda, Aliyeva’yı seçim zaferi ve Azerbaycan’ın ev sahipliği yapacağı COP29 için tebrik etti. Karabağ Zaferi’nin ardından gerçekleşen yüksek katılımlı seçimden duyduğu memnuniyeti ve Azerbaycan’a dilediği başarıların olmasını temenni etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan, Azerbaycan ziyaretinde Mihriban Aliyeva ile işbirliği konusunda görüştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!