G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.159.022,88

81. Venedik Film Festivali’nde en çok alkışlanan film: Yandaki Oda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yandaki Oda adlı film, 81. Venedik Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde büyük ilgi gördü. Festivalde seyircilerden ve eleştirmenlerden tam not alan film, en uzun süre alkışlanan yapım oldu. Bu yıl festivalde en çok alkış toplayan film olan Yandaki Oda, The Brutalist ve Maria filmlerinden daha fazla alkış aldı. Festivalde, The Brutalist filmi 12 dakika boyunca alkışlanırken, Angelina Jolie’nin başrolünde yer aldığı Maria filmi de 8 dakika boyunca alkışlanmıştı.

Yandaki Oda, seyircilerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazanarak öne çıktı. Ana Yarışma bölümünde sergilenen film, festival izleyicileri tarafından en çok alkışlanan yapımlardan biri oldu. Filmin sahip olduğu derinlik, performanslar ve yönetmenlik becerisi festivalde büyük yankı uyandırdı.

Festivalde en uzun süre alkışlanan film olma başarısını elde eden Yandaki Oda, katılımcıların gözdesi haline geldi. Başarılı performanslar, etkileyici senaryo ve ustaca kurgu sayesinde filmin festivaldeki izleyiciler tarafından büyük beğeni toplaması şaşırtıcı olmadı.

Yandaki Oda’nın festivaldeki başarısı, yapımcıları ve oyuncuları da gururlandırdı. Film ekibi, festivalde en çok konuşulan ve alkışlanan yapım olmanın verdiği mutluluğu yaşarken, aldıkları olumlu eleştirilerle gelecek projelerine daha da motive oldular.

Yandaki Oda, 81. Venedik Film Festivali’nde izleyiciler ve eleştirmenler tarafından en uzun süre alkışlanan film olma özelliğini taşıyor. Festivalin en dikkat çeken yapımlarından biri olan film, seyircilerden tam not alarak festivalden büyük takdir topladı. Yönetmen ve oyuncuların emeklerinin karşılığını en güzel şekilde aldığı festivalde, Yandaki Oda adeta zirveye çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
81. Venedik Film Festivali’nde en çok alkışlanan film: Yandaki Oda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!