G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,12
CNY4,87
GBP45,80
EURO/USD1,11
BIST9.829,19
Petrol71,25
GR. ALTIN2.930,70
BTC2.227.840,31

4 kişi sahte kimlik kullanarak hastanede tedavi olmaya çalışırken yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Operasyonun detaylarına göre, F.E isimli şahısın sahte kimlik bilgileri kullanarak hastanede tedavi olmasını sağladığı tespit edildi. Bu süreçte Z.E ve M.E isimli şahıslar da F.E’ye yardım ettiği için gözaltına alındı. Ayrıca F.E’nin Suriye uyruklu eşi S.M’in de örgüt içerisinde faaliyet gösterdiği yönünde bilgiler bulunduğu belirtildi. Toplamda 4 şahsın operasyonla birlikte yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

F.E’nin “Çocuğun Soy Bağını Değiştirme, Nitelikli Yağma” suçlarından 12 Yıl 10 Ay, ayrıca Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan da aranma kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Bu nedenle F.E, hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası kararı gereğince cezaevine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ederken, şüphelilerin sahte kimlik bilgilerini nasıl elde ettikleri ve hangi amaçlarla kullandıkları üzerine detaylı incelemeler yapılacak. Ayrıca M.E ve Z.E’nin de F.E’yi desteklediği iddiasıyla ne tür yaptırımlarla karşı karşıya kalacakları merak konusu.

Gözaltına alınan 4 şahsın ifadeleri alınırken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Polisin operasyonuyla birlikte suç örgütlerine yönelik çalışmaların artarak devam ettiği belirtilirken, sahte kimlik kullanımı ve terör örgütleriyle bağlantılı kişilere yönelik operasyonlar sıklaştırılmış durumda.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, şüphelilerin geçmişteki eylemleri ve bağlantıları da detaylı bir şekilde incelenecek. Operasyonda ele geçirilen deliller ve yapılan sorgulamaların ardından şüphelilerin durumları hakkında daha fazla bilgi açıklanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
4 kişi sahte kimlik kullanarak hastanede tedavi olmaya çalışırken yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!