G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,21
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST9.719,41
Petrol71,23
GR. ALTIN2.924,35
BTC2.261.035,13

Manisa’da 3 Kedi Yavrusuna Şiddet: Kedi Katili Gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salihli ilçesinde yaşanan olayda, şahsın kötü muamele ettiği 3 kedi yavrusu için adalet arayışı devam ediyor. Videoyu çeken vatandaşın paylaşımıyla birlikte sosyal medyada büyük tepki çekilen olayın ardından M.Ş. isimli şahıs gözaltına alındı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şahsın evinde daha önce kaybolan başka kedi yavrularının da cesetleri bulundu. M.Ş.’nin kendisine ait olduğu belirtilen köpeğin de yaralı halde bulunduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayın ardından Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri de devreye girdi. Yapılan incelemeler sonucunda meydana gelen vahşetin ardında şahsın psikolojik sorunları olduğu ve hayvanlara karşı işlediği suçların kasıtlı olmadığı belirlendi.

Öte yandan, toplumun büyük bir bölümü ise bu duruma tepki göstererek hayvanlara karşı işlenen her türlü şiddetin cezalandırılmasını istiyor. Hayvan hakları savunucuları da bu tür olayların yasal süreçte takipçisi olacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Başakşehir’de yaşanan benzer bir olay da hala hafızalardaki tazeliğini koruyor. Eros isimli kedinin işkence edilerek öldürülmesine karışan kişiye verilen cezanın yetersiz olduğu düşünen vatandaşlar, hayvanlara yönelik şiddetin cezasız kalmaması gerektiğini vurguluyor.

Manisa’da yaşanan bu olayın da bu konuda bir dönüm noktası olması ve hayvanlara karşı işlenen suçların caydırıcı cezalarla karşılanması gerektiği belirtiliyor. Hala devam eden soruşturmanın neticelenmesiyle birlikte, adaletin yerine getirilmesi umuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da 3 Kedi Yavrusuna Şiddet: Kedi Katili Gözaltında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!