G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,18
CNY4,88
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,93
GR. ALTIN2.915,04
BTC2.254.737,25

Değnekçilik Yapan Arkadaşını Döverek Öldürdü, 26 Yıl Sonra Ortaya Çıkan İnanılmaz Gerçek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesindeki otogarda değnekçilik yapan Murat Arlı (61), yakın arkadaşı Atilla Cücü (65) tarafından dövülerek öldürüldü. Cücü, Arlı’nın cesedini battaniyeye sarıp drenaj kanalına atmış ve 26 Temmuz’da tutuklanmıştı. Ancak ortaya çıkan yeni bilgilere göre, Cücü 26 yıl önce komşusunun 9 yaşındaki kızı Tuğçe Omita’yı da cinsel istismarda bulunarak öldürmüştü.

Tuğçe Omita’nın annesi Döne Omita, Atilla Cücü’nün yeni bir cinayet işlediğini haberlerden öğrenerek büyük üzüntü yaşadığını ifade etti. Cücü’nün eski bir cinayetten cezaevine girdiğini ve daha sonra tahliye olduğunu belirten Omita, kızının ölümünden sonra ailece zor zamanlar yaşadıklarını dile getirdi.

Cücü’nün yakalandıktan 3 ay sonra cezaevinde öldürüldüğünü öğrenen Döne Omita, 26 sene sonra Cücü’nün fotoğrafını görünce büyük bir şok yaşadığını belirtti. Cücü’nün bir daha asla serbest bırakılmaması gerektiğini dile getiren Omita, adaletin yerini bulmasını istedi.

Omita, kızının hayal ettikleri geleceğe sahip olamadığını ve zor zamanlar geçirdiklerini ifade etti. Diğer kızının sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve maddi sıkıntılar içinde olduklarını belirten Omita, adaletin yerini bulmasını ve Cücü’nün cezaevinde çürümesini arzuladığını söyledi.

Murat Arlı’nın 16 Aralık 2023’te kaybolmasıyla başlayan olay, Karataş ilçesi Tabaklar Mahallesi’nde bulunan bir erkek cesedinin Arlı’ya ait olduğunun belirlenmesiyle derinleşti. Yapılan DNA testi sonucunda cesedin Arlı’ya ait olduğu belirlenmiş ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı genişletmişti.

Cücü’nün sorgusunda itiraf ettiği üzere Arlı’yı öldürdükten sonra cesedinin drenaj kanalına attığını söylemesi üzerine Adana ve Kars’ta operasyonlar düzenlenmiş, 5 şüpheli yakalanmıştı. Atilla Cücü tutuklanırken diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu olay, Adana ve çevresinde büyük yankı uyandırmış ve adalet arayışı devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Değnekçilik Yapan Arkadaşını Döverek Öldürdü, 26 Yıl Sonra Ortaya Çıkan İnanılmaz Gerçek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!