G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.244.472,93

Beyoğlu’da Motosikletli Saldırganlar Büfeye Ateş Açtı! Panik Anları Kamerada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saat 22.00 sıralarında Beyoğlu Fatih Sultan Caddesi’nde meydana gelen olayda, motosikletle gelen iki kasklı saldırgan bir büfenin önünden geçerken büfeye gelişigüzel ateş etti. Saldırının gerçekleştiği anda büfede bulunanlar büyük panik yaşarken, saldırganlar çok sayıda el ateşiyle olay yerinden kaçtı.

Olay esnasında 3 kişi hafif yaralanırken, işletme çalışanlarının ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polisin incelemesinin ardından saldırganların yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

İşletmeci Gökhan Bakır, yaşanan saldırının işletmesiyle bir ilgisi olmadığını belirtirken, “Dün gece bu dükkânda silahlı saldırı oldu. İki kişi motorla geçtiler. Saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Önce iki el ateş ettiler sonra dönüp tekrar ateş ettiler. Burada toplanan gençlerle husumetleri vardı o sebeple oldu. Biz esnaf olarak burada kimseyle kötü değiliz. Yaralananların durumu iyi herhangi bir problemleri yok. Dükkânda maddi hasar oluştu camımız kırıldı. Dışarda kurşun delikleri var. En azından can kaybımız yok” dedi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırının yaşandığı sırada büfede bulunan müşterilerin yaşadığı panik ve yaralanma anları görüldü. Görüntülerde, şüphelilerin tekrar büfenin önüne gelerek içlerinden birinin gelişigüzel ateş ettiği anlar da kaydedildi.

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Beyoğlu Fatih Sultan Caddesi üzerinde yaşanan bu olay, çevrede tedirginliğe sebep oldu ve vatandaşlar güvenlik endişesi yaşamaya başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beyoğlu’da Motosikletli Saldırganlar Büfeye Ateş Açtı! Panik Anları Kamerada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!