G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.248.339,59

Maşukiye Mahallesi’nde Tur Otobüsü Yan Yattı: Yolcular Zor Anlar Yaşadı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Maşukiye Mahallesi Çamkonak Caddesi’nde meydana gelen kaza, tur otobüsüyle Ormanya Doğal Yaşam Parkı ve Maşukiye turuna çıkan yolcuları endişelendirdi. Otobüs, İstanbul’dan Kocaeli’ye gelen R.K. tarafından kullanılan 34 FZV 926 plakalı tur otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yan yattı. Kazada yolcular, otobüsten çıkamadı ve çevredekilerin ihbarı sonrasında olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yan yatan otobüsteki yolcuları kurtarmak için çalışmalarına başladı. Otobüsün kapısının yere yatması nedeniyle yolcuların çıkışı güçleşti. Ekipler, camları kırarak içeridekileri kurtarırken, diğer yolcuları da bagaj bölümünden tahliye etti. Ölen ya da yaralanan olmadığı kazada, otobüs çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve nedeninin belirlenmesi için gerekli incelemeler yapılacak. Olayın saat 16.00 sıralarında meydana geldiği ve Maşukiye Mahallesi Çamkonak Caddesi’nde yaşandığı belirtildi. Otobüsün turistik bir gezi için kullanıldığı ve tur sırasında Kocaeli’ye geldiği bilgisi paylaşıldı. Yolcuların kaza anında büyük korku yaşadığı ve yardım ekiplerinin hızla müdahale ettiği vurgulandı.

Kaza sonrasında yolcuların durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, otobüsün şoförü R.K.’nin ifadesinin alındığı ve kazanın sebebini açıklamak üzere incelenmeye alındığı bildirildi. Maşukiye Mahallesi sakinleri ve çevredeki vatandaşlar, kaza sonrasında olay yerine akın etti ve yaşananları yakından izledi.

Yaşanan kaza sonrasında yetkililer, benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ve tur otobüslerinin denetimlerinin artırılacağını belirtti. Vatandaşlar ise kazadan dolayı endişe duyarken, tur şirketlerinden ve otobüs şoförlerinden daha dikkatli olmaları ve güvenliği ön planda tutmaları istendi. Olayın detayları ve nedenleri ise soruşturma sonucu netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Maşukiye Mahallesi’nde Tur Otobüsü Yan Yattı: Yolcular Zor Anlar Yaşadı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!