G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Filistinliler Mezarlıkta Çadır Kurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in düzenlediği hain saldırılar sonucunda yerleşim yerleri tahrip edilen ve sığınacak bir yer bulamayan Filistinliler, Han Yunus kentindeki mezarlık alanlarına çadırlarını kurmak zorunda kaldı. İsrail ordusu tarafından 7 Ekim tarihinde başlatılan saldırılar 296 gündür devam ediyor. İsrail ordusu, çocukları ve masum insanları hedef alarak acımasız saldırılarını sürdürüyor. Saldırılar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan Filistinliler, sürekli göç halinde ve yaşamlarını sürdürebilmek için çaba harcıyor.

Filistinliler, artık evsiz kalmış durumda ve yaşayacakları bir yerleri yok. Han Yunus kentindeki mezarlıklarda çadırlarını kuran insanlar, zorlu bir hayatın içerisinde yerlerini belirlemeye çalışıyorlar. Ahmed Kawari, İsrail ordusunun saldırıları sonucu Han Yunus’a göç ettiklerini ve daha sonra Refah şehrine göç ettiklerini belirtiyor. Ancak buralar da güvenli olmadığı için mezarlıklara sığındıklarını ifade ediyor.

Bu zorlu süreçte Filistinliler, her gün sevdikleri insanları toprağa vermek zorunda kalıyorlar. Ahmed Kawari, çekilen acıların ve yaşanan zorlukların yeterince anlaşılmadığını belirtiyor. Bu durumun psikolojilerini olumsuz etkilediğini ve hayatta kalmak için verdikleri mücadeleyi vurguluyor. İsrail saldırıları sonrasında enkaza dönen binaların çevresine çadırlarını kuran Filistinliler, hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Filistinliler, İsrail ordusunun saldırıları ve yıkımlarına rağmen umutsuzluğa kapılmadan yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Çocuklarıyla birlikte mezarlık alanlarında çadırlarda yaşamlarını geçiren insanlar, zorlu koşullara rağmen direniyorlar. Yaşadıkları acılar, gözlerine nakşedilen izler gibi olsa da, Filistinliler, umudu ve direnişi elden bırakmayarak var olmaya çalışıyorlar. Sadece hayatta kalmak için değil, gelecekleri ve hakları için mücadele etmeye devam ediyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Filistinliler Mezarlıkta Çadır Kurdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!