G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Erdoğan’dan İsrail’e Sert Tepki: “Güçlü Olmak Zorundayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize İl Teşkilatı toplantısında yaptığı açıklamalarda İsrail’in Gazze’ye başlattığı operasyonu sert bir dille eleştirdi. Savunma Sanayii’nde güçlenmek gerektiğini vurgulayan Erdoğan, güçlü olduklarında İsrail’in Filistin’de yürüttüğü savaşı durdurabileceklerini belirtti.

Erdoğan, “Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım” dedi. Erdoğan ayrıca Yeniden Refah Partisi lideri Mahmut Abbas’ın sözlerine tepki göstererek, “YRP’nin bir tane adamı var, galiba kafadan sıkıntısı var onun” şeklinde konuştu.

Erdoğan, Abbas’ı Meclis’e davet ettiklerini fakat olumlu cevap alamadıklarını söyledi. Bundan sonraki süreci ona göre işleteceklerini belirten Erdoğan, “Biz bu Parlamento’yu kimlere açmadık ya… Biz Hak yolunda olan herkese bu Parlamento’yu açarız” diye ekledi. Meclis çatısı altında herkese yer olduğunu dile getiren Erdoğan, Adalet yürüyüşü yapanlar için de benzer bir açıklama yaptı.

Erdoğan, Adalet yürüyüşü yapmak isteyenlere de kapıların açık olduğunu söyledi. Ayrıca, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun eleştirilerine de cevap veren Erdoğan, Türkiye’nin hukuk alanındaki gelişmelerini savundu.

Erdoğan’ın Rize ziyaretine çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği belirtildi. Erdoğan’ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. Erdoğan, Rize İl Teşkilatı toplantısında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan İsrail’e Sert Tepki: “Güçlü Olmak Zorundayız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!