G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Galatasaray, Parma’ya Hazırlık Maçında 2-0 Mağlup oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’nın Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning kasabasında kamp yaparken LASK’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Summer Series Upper Austria” turnuvası kapsamında İtalya 1. Futbol Ligi temsilcisi Parma ile hazırlık maçında karşılaştı. Linz kentindeki Raiffeisen Arena’da oynanan maçta Galatasaray, Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrich Köhn, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Mauro Icardi 11’i ile sahaya çıktı. İlk yarıda Galatasaray, rakip kalede etkili olmasına rağmen gol bulamadı ve Parma, 42. dakikada Hernani Azevedo’nun golüyle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda teknik direktör Okan Buruk, Michy Batshuayi, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Leo Dubois ve Metehan Baltacı gibi isimleri oyuna sürdü. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha fazla pozisyon üreten Parma, 71. dakikada Dennis Man’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. Galatasaray’ın yeni transferi Elias Jelert, maç kadrosunda olmasına rağmen forma şansı bulamadı. Maç sonunda Galatasaraylı futbolcular, giydikleri formaları taraftarlara hediye etti.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı 5 maçın 2’sini kazandı. İlk kampta LASK’a 3-2 yenilen ve Fortuna Düsseldorf’a 5-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci kampta ise Trencin’i 4-1 ve Lecce’yi 2-1 yenmeyi başardı. Ancak Parma’ya karşı alınan mağlubiyetle kamp dönemi sona erdi.

Parma maçıyla birlikte ikinci etap Avusturya kampını tamamlayan Galatasaray, İstanbul’a dönerek 2 günlük iznin ardından TFF Süper Kupa maçı için Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Maçın ardından birçok Parmalı futbolcu, Galatasaraylı yıldız oyuncuların formalarını istese de Sarı-kırmızılılar, formaların taraftarlara hediye edileceğini belirtti.

Sonuç olarak, Galatasaray Parma karşısında 2-0’lık mağlubiyetle Avusturya kampını noktaladı ve Türkiye’ye dönerek önümüzdeki maçlara hazırlanmaya başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Parma’ya Hazırlık Maçında 2-0 Mağlup oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!