G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,19
CNY4,83
GBP44,72
EURO/USD1,08
BIST9.037,24
Petrol74,70
GR. ALTIN2.978,70
BTC2.325.655,25

Rolling Stone’a Göre Son Dönemin En İyi Dizileri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl televizyonda ve farklı dijital platformlarda birbirinden başarılı diziler izleyicilerle buluştu. İskoç yazar Richard Gadd’ın kendi hayatından esinlenerek yarattığı Baby Reindeer, yazarın takıntılı hayranını konu alıyor ve büyük ilgi görüyor. Jeremy Allen White ve Ayo Edebiri’nin başrollerini paylaştığı The Bear dizisinde genç şef Carmy, ailesinin sandviç dükkanını işletmek zorunda kalırken zorlu sorumluluklarla mücadele ediyor. Ünlü oyuncu Andrew Scott’ın başrolünde yer aldığı Ripley dizisi, Patricia Highsmith’in romanından uyarlanarak zenginlerin dünyasına sıra dışı bir dolandırıcıyı konu alıyor.

Japonya’da 1600 yılında geçen Shogun dizisinin gelecek sezonlarının planlandığı biliniyor ve Lord Yoshii Toranaga’nın gizemli bir Avrupa gemisiyle karşılaştığı macera merakla bekleniyor. HBO imzalı The Sympathizer dizisinde Robert Downey Jr., Sandra Oh ve Hoa Xuande gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Welcome to Wrexham dizisi ise Wrexham AFC futbol kulübünün Hollywood yıldızları Ryan Reynolds ve Rob McElhenney tarafından satın alınması ve yönetilmesini konu alıyor.

HBO’nun True Detective: Night Country yeni sezonunda Liz Danvers ve Evangeline Navarro kaybolan sekiz erkeği araştırıyor. Diarra from Detroit dizisi, boşanma sürecinde olan Diarra Brickland’in hikayesini anlatıyor. Uzun soluklu İngiliz bilimkurgu dizisi Doctor Who, kendini yenileyerek hayranlarını bir kez daha heyecanlandırıyor.

Fastasmas dizisi, Julio Torres’in hikayesini konu alırken Hacks, Las Vegas komedyeni Deborah Vance ile genç bir kadın arasındaki ilişkiyi ele alıyor. John Mulaney Presents: Everybody’s in L.A. dizisinde komedyen John Mulaney, Los Angeles’ı keşfederken eğlenceli anlar yaşanıyor. Mr. Mrs. Smith dizisi ise Donald Glover ile Francesca Sloane’un başrollerini paylaşarak izleyicilere macera ve romantizm sunuyor.

Queenie Jenkins’in hikayesini anlatan Queenie dizisi, Londra’nın güneyinde iki kültür arasında sıkışıp kalan bir kadının yaşadığı zorlukları konu alıyor. We Are Lady Parts dizisi ise kadınlardan oluşan punk bir grubun müzik ve komedi dolu maceralarını izleyicilere aktarıyor. Rolling Stone’a göre son dönemin en iyi dizileri arasında yer alan bu yapımlar izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rolling Stone’a Göre Son Dönemin En İyi Dizileri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!