G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,85
CNY4,88
GBP45,43
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,68
GR. ALTIN2.924,70
BTC2.079.425,42

Kuyu-8 Operasyonunda Gözaltına Alınan Güzellik Merkezi Sahibi Neslim ve Eşi Adliyede! Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren bir güzellik merkezinin sahibi olan Neslihan (Neslim) Güngen ve eşi İnanç Güngen, “Suçtan Elde Edilen Geliri Aklama”, “Nitelikli Dolandırıcılık”, “Vergi Usul Kanunu’na Muhalefet”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” gibi suçlardan dolayı “Kuyu-8” operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca bir MASAK müfettişi de aralarında olmak üzere toplam 45 şüpheli emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler sabah saatlerinde Küçükçekmece Adalet Sarayı’na sevk edildi. Adliyeye girişleri sırasında şüphelilerin yakınları arasında gerilim yaşandı ve polis müdahale ederek yakınları adliye çevresinden uzaklaştırdı.

Neslim Güngen, emniyette verdiği ifadesinde şirketlerinde her şeyin şeffaf olduğunu savunarak devletin her kurumunun istediği zaman gelip denetleyebileceğini belirtti. Suçlamaları reddeden Güngen, iddialara karşı kendini savundu.

Şirket çalışanları ise Neslim Güngen’in ifadesini desteklemedi. Çalışanlar, güzellik merkezlerinde kullanılan medikal malzemelerin insan sağlığına zararlı olduğuna dair uyarılarda bulunduklarını ve Güngen’in bu malzemeleri zorla kullandırdığını iddia ettiler. Ayrıca şirkette sahte fatura kesildiğini de belirttiler.

Eşi İnanç Güngen ise suçlamaları reddederek savunma yapmayı tercih etti. Soruşturma devam ederken şüphelilerin savcılıktaki ifade işlemleri devam ediyor ve yeni detaylar ortaya çıkıyor. Şüphelilerin yakınları ve şirket çalışanları arasında yaşanan gerilim ve ifadeler, operasyonun gündemdeki yerini koruyor. Operasyonla ilgili gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kuyu-8 Operasyonunda Gözaltına Alınan Güzellik Merkezi Sahibi Neslim ve Eşi Adliyede! Detaylar Ortaya Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!