G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,59
CNY4,86
GBP45,04
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.885,46
BTC2.142.837,51

Şiddetli Rüzgar Nizip’i Vurdu: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Kökünden Söküldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen şiddetli rüzgar etkili oldu. Rüzgarın etkisiyle birçok bina çatısı uçarken, bazı ağaçlar da kökünden söküldü. Rüzgar nedeniyle uçan çatıların araçlara zarar verdiği görüldü. Nizip ilçesinde bulunan 70 yıllık bir çınar ağacı da rüzgarın etkisiyle kökünden sökülerek devrildi. Polis ekipleri, olası olumsuzlukları önlemek amacıyla bölgede yoğun bir şekilde güvenlik önlemleri aldı.

Bu şiddetli rüzgarın neden olduğu hasarlarla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak olay yerine gelen yetkililer, çatıların uçuştuğu binalarda incelemelerde bulundu. Vatandaşlar, rüzgarın etkisiyle oluşan çatı ve ağaç hasarlarının ardından sokaklarda dolaşmaya çekinirken, polis ekipleri de güvenliklerini sağlamak için çalışmalarını sürdürdü.

Rüzgarın etkisiyle çevrede bulunan bazı ağaçların kökünden sökülmesi ve devrilmesi sonucunda çevre yollarında da trafik akışında aksamalar yaşandı. Yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için olay yerinde önlemler alırken, çevredeki iş yerlerinin de rüzgarın etkisiyle zarar görebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Şiddetli rüzgarın etkisiyle binlerce insan evlerine kapanırken, rüzgarın hızının daha da artmasıyla oluşabilecek muhtemel zararları önlemek için halk, dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Meteoroloji yetkilileri, rüzgarın etkisinin önümüzdeki saatlerde azalması beklenirken, şiddetli rüzgarın yol açtığı hasarların boyutunun araştırılmaya devam edildiğini belirtti.

Olay yerindeki incelemeler sürerken, rüzgarın etkisiyle oluşan hasar ve zararın bedelinin ne kadar olduğu da henüz belirlenemedi. Yetkililer, şiddetli rüzgarın neden olduğu hasarların en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların devam edeceğini aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şiddetli Rüzgar Nizip’i Vurdu: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Kökünden Söküldü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!