G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,59
CNY4,86
GBP45,04
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.885,46
BTC2.142.837,51

Pozantı-Adana Yolunda Otomobil Takla Attı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Pozantı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Süleyman Kazım Vardal’ın kullandığı 01 CJF 23 plakalı otomobil takla attı. Kazanın saat 12.00 sıralarında gerçekleştiği belirtildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevkedildi.

Otomobilde bulunan Süleyman Kazım Vardal, eşi Fatma Vardal ve kızları Elvin Vardal, kaza sonrasında yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çamardı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, durumu ağır olan Fatma Vardal, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba ve kızının ise durumlarının iyi olduğu belirtildi. Fatma Vardal’ın cenazesi ise otopsi için morga gönderildi.

Kaza sonrasında Konya’da tekne alabora oldu. Bu trajik olayda 1 kişi yaşamını yitirdi. Kazalarla ilgili ayrı ayrı soruşturmalar başlatıldı.

Her iki olayda da yaşanan acılar nedeniyle bölgedeki vatandaşlar üzüntü içerisinde. Yetkililer, kaza haberleri sonrasında sürücülerin dikkatli olmaları ve hız yapmaktan kaçınmaları konusunda uyarılarda bulundu. Trafik kurallarına uyulması ve emniyet kemeri kullanılması konusunda da vatandaşlara hatırlatmalarda bulunuldu.

Kaza haberleri, Adana ve Konya’nın yanı sıra ülke genelinde de üzüntüyle karşılandı. Özellikle aile büyüklerinin hayatını kaybetmesi, genç bir kızın ise acılar içinde hastanede tedavi görmesi, toplumda derin bir hüzün yarattı. Kazaların gerçekleştiği bölgelerde ise trafik polisleri ve jandarma ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı. Trafik kazalarını önlemek amacıyla denetimler sıklaştırıldı ve sürücülere yönelik cezai işlemler uygulanmaya başlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pozantı-Adana Yolunda Otomobil Takla Attı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!