G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Firari FETÖ Üyesi Emniyet Müdürü, Polis Operasyonuyla Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, firari ihraç 1. sınıf Emniyet Müdürü Halil İbrahim Yaylagül’ün Sincan İlçesi’nde bir bağ evinde saklandığını belirledi. 1 ay boyunca yapılan takibin ardından Yaylagül’ün alışveriş yapmak için Sincan merkezine gittiği sırada başarılı bir operasyonla gözaltına alındı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğinden aranan Yaylagül’ün, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) yönetiminde bulunduğu sırada kurumu maddi zarara uğrattığı ve Türk Ticaret Kanununa muhalefetten arandığı tespit edildi.

Ayrıca Yaylagül’e ait ele geçirilen dijital materyallerde, Emniyet Mahrem Yapılanması içerisinde yer alan emniyet müdürleri ile ilgili bilgiler deşifre edilirken, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesine ait görüntüler, FETÖ terör örgütü elebaşının videoları ve örgüt propagandası yapan firari üyelerinin çektiği videolar da bulundu.

Yaylagül’ün, iki çocuğunu Silahlı Kuvvetlere yerleştirdiği ortaya çıktı. Ancak çocuklarının 15 Temmuz darbe girişimin ardından FETÖ ile ilişkili oldukları gerekçesiyle TSK‘dan atıldığı belirlendi. Ayrıca Yaylagül’ün kardeşi, FETÖ mensubu olduğunun tespit edilmesi üzerine meslekten ihraç edildi.

Meslekten ihraç edilen Yaylagül’ün iki çocuğunu 2018 yılında yasadışı yollarla ABD’ye kaçırdığı, kardeşinin ise soruşturma açılma korkusuyla Hollanda’ya gittiği ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Firari FETÖ Üyesi Emniyet Müdürü, Polis Operasyonuyla Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!